Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ebben egyetértek !a buzeráns németek meg sem mertek nyukkanni,mikor a gazdi felrobbantotta a gázvezetéküket,de sebaj, ők úgy szeretik ha fáj,majd Kína, India, egyéb ázsiai országok versenyképességét fogja növelni az Orosz gáz,meg minden is.
IL RUSSO
Reggel
Az EV Prigozhin kommentárját közöljük:
„Ma reggel 6 órakor bejelentették, hogy megkezdődik a lőszerszállítás. Valószínűleg a vonat elindult. Eddig papíron, de amint azt elmondtuk, a főbb papírokat már aláírták.
Szeretnék köszönetet mondani mindazoknak, akik segítettek ennek megvalósításában. Több száz, talán több ezer ember életét mentette meg, akik védik a hazát, lehetőséget adtál nekik, hogy tovább éljenek. Anyáik és gyermekeik nem kapnak koporsót testükkel együtt.
Az orosz hadvezetés elkezdett a Wagner ellen dolgozni. Hátráltatni az utánpótlást lőszerellátást. Ezt nem én, meg az ukrán trollbloggerkommandó, hanem Prigozsin, a Wagner vezetője állítja, A háttérben ezt sztem a hadvezetés központi, moszkvai részének tehetségtelenségéből eredő kistílű féltékenysége okozza. Tipikus ha nekünk nem megy,dögöljön meg a szomszéd tehene is.Miről szól?
Ja, azok nem maradhatnak ki. Nem személyesen azok a parancsnokok fogják oket vezetni, akiket az oroszok szabadon engedtek? Mikor fogják fel, hogy mára már (saját lépéseiknek koszonhetoen) teljesen elhiteltenedet az Azovozásuk?többek között az Azovi nacionalista alakulat bevonásával. mondja a jelentés.
Hát azért a Wagneresek is már régebben el kezdtek dolgozni a hadvezetés ellen.Az orosz hadvezetés elkezdett a Wagner ellen dolgozni. Hátráltatni az utánpótlást lőszerellátást.
Amúgy arra nem gondoltok, hogy ez mind PR, most építik fel Prigozsint, mint a rettenthetetlen harcost, a gondoskodó atyát, a felelős, bölcs vezetőt, aki bír önkritikával, és nyíltan mer beszélni a gondokról, nem elhallgatva hagyja azokat elmérgesedni. Ilyen egy lehetséges utód Putyin számára? Ha orosz lennék, látva a nyomást Oroszországon valami ilyen opció szimpatikusabb lenne, mint egy örök-káder akiről wikipedian kell kikeresnem ki is és miért kéne őt tennem az ország élére.Az orosz hadvezetés elkezdett a Wagner ellen dolgozni. Hátráltatni az utánpótlást lőszerellátást. Ezt nem én, meg az ukrán trollbloggerkommandó, hanem Prigozsin, a Wagner vezetője állítja, A háttérben ezt sztem a hadvezetés központi, moszkvai részének tehetségtelenségéből eredő kistílű féltékenysége okozza. Tipikus ha nekünk nem megy,dögöljön meg a szomszéd tehene is.
Prigozsin nem finomkodik. Meghalt Wagneresek képeivel üzent Sojgunak, jelezve ez az ő lelkén szárad, mert lőszer nélkül nem tudnak harcolni és az elmúlt 24 órában ennek köszönhetően súlyos veszteségeket szenvedtek.
Ez egy nyomi színjáték, imádják a drámát.Az orosz hadvezetés elkezdett a Wagner ellen dolgozni. Hátráltatni az utánpótlást lőszerellátást. Ezt nem én, meg az ukrán trollbloggerkommandó, hanem Prigozsin, a Wagner vezetője állítja, A háttérben ezt sztem a hadvezetés központi, moszkvai részének tehetségtelenségéből eredő kistílű féltékenysége okozza. Tipikus ha nekünk nem megy,dögöljön meg a szomszéd tehene is.
Prigozsin nem finomkodik. Meghalt Wagneresek képeivel üzent Sojgunak, jelezve ez az ő lelkén szárad, mert lőszer nélkül nem tudnak harcolni és az elmúlt 24 órában ennek köszönhetően súlyos veszteségeket szenvedtek.
.
- Olyan kemény szövetségesei vannak, mint a Pufi koreája és Irán. Ja, meg a hatalmas Belarusz. Igaz, utóbbiak egy része az ukránok oldalán harcol.
.
.
Szerintem Belarusz / Lukasenka pontosan annyira jo szövetsegese putyinnak, mint a spanyol Franco volt Hitlernek a vilaghaboruban. Azaz kb semennyire. Szerintem belarusz ravaszkodik, Lukasenka nyilatkozgat, neha a latszat kedveert kemenykedik, de egyre vilagosabb, hogy ök bizony nem fognak akarni harcolni putyinert.
Nem viszik a tőzsdére.Zártkörű Részvénytársaság a zenekar?
.
.
Vegre egy jozan hang....! Gyakran gond itt, hogy sok egyszeru olvtars csak jo-rossz szinten latja a vilagot, mint egy Marvel filmet, ahol a szabadsagukat feltö oroszok a jok, akik vegre fel mertek az ördögi "nyugat" es a zusa ellen lazadni.
Sajnos sokaknak egyszeruen nem megy annak a megertese, hogy a valosag sokszor összetett.
Ez eddig is is így volt. Arról nem én tehetek, hogy az ide írók 90%-nak aki szimpatikus az szent a másik oldal meg maga az ördög és azt hiszik, hogy a világon csak ilyen gondolkozású emberek léteznek.
Azért maradt fenn a NATO mert olcsó. Minden tagállamnak olcsóbb 0,5-2%-ot költeni védelemre és teljes biztonságban lenni, mint önállóan megoldani az önvédelmet egy halom pénzből. És persze azért is amivel kezdted.@dudi
Nem tudom tudod-e(szerintem nem) hogy a Nato tulajdonképpen a világ nem létező pénzhatalmi világelitjének a magánhadserege.Ha egyébként nem így lenne akkor kellett volna feloszlainia mikor megszünt a Varsói szerződés és felbomlott a SZU, Ebből adódik a kérdés hogy utána vajon ki ellen kellett "védekezni" senki ellen , de az amerikában székelő birodalmi elitnek a létérdeke az erőszak monopolizálása/kiterjesztése a világkifosztósdi dolláruralmának a fenntartásához.
Visszatérve a Prigozsin vs orosz VM kapcsolata, lőszerhiány témához:
Mindenki, aki figyelemmel követi különleges ukrajnai hadműveletünk menetét, pontosan tudja, hogy a Wagner-csoport vezetője, Jevgenyij Prigozsin, valamint a Honvédelmi Minisztérium vezetése és az RF Fegyveres Erők Vezérkara között már régóta fennáll egy nagyon feszült személyes kapcsolat.
Hogy miről van szó. Először is az ambícióról van szó.
A mérleg egyik oldalán Prigozsin áll Wagnerével, a másikon úgy tűnik, Szergej Sojgu védelmi miniszter és Valerij Geraszimov vezérkari főnök.