A különleges erő az különleges erő, semmilyen formában nem hasonlítható a "hagyomanyos" lövészekhez. Ebben a háborúban mégis mit tett le az asztalra a VDV vagy a TGY? Mi az amit elértek de a sima lövészek nem?
A pénz a legkisebb része enneka problémának, a legnagyobb a gondolkozásmód.
Hogy mit tett le TGY?Nemtom,most igy hirtelen Mariupol jutott eszembe.Ha meg a VDV,teljesen igazad van,semmit.Igaz a nagy veszteségeik mellett megtartották az AA-t,és ki lettek vonva onnan,nem pedig fogságba estek.Tényleg nagyon gyatrán teljesítenek,ha egy elcseszett orosz market garden-t saját erőből hagynak ott...
Ha jol emlékszem,a multkor te irtad,hogy nem érted hogy lehetnek emberek ennyire elvakultak,na most te csinálod ugyanezt.Én az itt lévők szemében valószinű oroszbérenc lennék,de igyekszem objektíven nézni minden információt.Nem gondolom hogy az orosz hadsereg jól teljesít,és látom is,hogy miben jobb a nyugat.Ilyent ide irni hogy mit értek el...már 1 éve harcolnak.Ők azt érték el,hogy az ukrán nem kergette ki őket.Az ukrán meg azt,hogy még nem járnak az oroszok kárpátalján.Ha te szerinted ez kevés,akkor valószínű nem az én készülékemben van a hiba.Szerintem ott mindkét fél erőfelett teljesít ezért az eredményért.
Azt mondjuk azért szeretném tudni,hogy milyen plusz információd van,amivel belelátsz az orosz hadsereg mindennapjaiba,mert a neten fellelhető információk nagyrésze mindkét oldalról propi,ami a másik fél "lejáratását" célozza.Abból 100%-osan ilyeneket kijelenteni szerintem felelőtlenség.
Ami pedig a gondolkodásmódot illeti,amire céloztál,azt ugyanugy látom.Az általam leirt pénzes példa is ezt erősíti csak meg.