Na igen a harci bré bunkerrombolásra tényleg nem, penetrációra viszont nagyon is alkalmas!!
(bocs
@dudi ezt nem lehetett kihagyni
)
Azt megkérdezhetem, miért vagy biztos ebben? Vagy ha már ilyen pontos infókkal rendelkezel, felsorolnád a Kinzsalhoz rendszeresített harci részeket a típusszámokkal? De most nem savazni akarlak, csak kifejteném mit gondolok erről.
Én írtam azt, hogy abszolút lehetségesnek tartok ilyesmit, mégpedig a következők alapján :
Az Iszkanderhez is létezik bunkerromboló/penetrátor harci rész, nem látom akadályát a használatának a Kinzsalon.
Ezen felül pedig már a 2 VH idején is mind2 oldalon alkalmazásra kerültek speciálisan kialakított, sokszor akár teljesen egyedi, például elhasznált lövegcsőből kialakított bunkerromboló/penetrátor bombák/rakéták, sőt még a közelmúltban az USAF is használt ilyeneket.
Mivel az utóbbi időben több szinte prototípus jellegű eszközt is láttunk, így simán lehetséges akár egyedi bunkerromboló harci rész alkalmazása is mivel egy ilyen komoly képességű nem nukleáris eszközre biztosan van igény a légierőnél. Adott esetben akár a kínaiak is átvennének belőle, egy Tajvannal szembeni konfliktus során nagy hasznát vennék.
Nem hiszem, hogy sok újdonságot tartogat nekik... Megjegyzem a légvédelmi kaliberek mindig is a combosabb kategóriát képviselték, nem véletlenül váltak a legjobb pct ágyúk alapjává.
@SirHiggins : bemondta a jereváni rádió a TASSZ alapján. Lehet amúgy, hogy Konasenkov elvtárs napi összefoglalójában is benne volt, de sajnos mire az elkezdődik addigra általában győz felettem a Vodka...