Íme az Orosz Föderáció fegyveres ereje !
A morál igen magas !
A morál igen magas !
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Basszus ezeket meg Kontakt-1 -el sem utottek fel, mint ahogy a Leokat Ugy latszik, ezt a tipust mar az ukrik is leirtak elore.
+
Egyikre ráírhatnák, hogy Balaklava
Meglesz a revans ha egy kis késéssel is
Half a league, half a league,
Half a league onward,
All in the valley of Death
Rode the six hundred.
“Forward, the Light Brigade!
Charge for the guns!” he said.
Into the valley of Death
Rode the six hundred.
A bohóc, tiktokon táncikaló ukranokat utanozzák.Íme az Orosz Föderáció fegyveres ereje !
A morál igen magas !
Valami nem sikerult a keppel. Ott a felallo csovenel hianyzik par pixel, vagyis inkabb az eredeti kep egy resze latszik. Koszonjuk az ukran/Nato fake kepek ujabb bemutatkozasat.
+
Half a league onward,
Rode the six hundred.
Into the valley of Death
Rode the six hundred.
+
Half a league onward,
Rode the six hundred.
Into the valley of Death
Rode the six hundred.
És mi ezen gyártó neve? Telephelyekből csak ez az egy darab volt amit évekkel ezelőtt lebontottak?Ilyen nem létező üzemekkel nehéz lesz tartani a kvótát
Írjon neki, az építőjellegű kritikának, illetve a pontosításoknak bizonyosan örülne.Nem tudom honnét veszi ezeket az adatokat , de nem igaz. Egyébként rengeteg pontatlanság van a videóiban.
2022-ben 10 Szu-34M-et vett át az orosz VM.
Függetlenűl attól, hogy kikre mire lőnek, nem igazán értem a felháborodást a helyszín miatt. Akik az élőket nem tisztelik, azok miért tisztelnék a halottakat? És ezt egyáltalán nem célzottan azokra értem akik a videón vannak. Ezenkívűl, mit kellene tenniük egy temetőben ha épp ott keverednek tűzharcba? Sírtásni? Élő emberek othonait szétlőni mitől kisebb tiszteletlenség mint halottak felett köveket?Ez ugyanaz a brigád akik a lövészárokban harcoltak a láthatalan ellenséggel?Mit lőnek, sírkövet?Balfaszoskodnak a töltéssel de ráérnek senki se lő vissza?Ez valami sítlusgyakorlat szinitanodásoknak:játszd el azt ,hogy harcolsz.
Vukics, Stier mint mindig:
Zaporzsiei atomerőmű
Bahmut...Bahmut....Bahmut
Ez már döfi. Egzakt adatok, semmi mellébeszélés.Ilyen nem létező üzemekkel nehéz lesz tartani a kvótát
Soha nem volt szó évi 15000 tankról. De ha mégis, kíváncsian várom, hol olvastál róla.Ilyen nem létező üzemekkel nehéz lesz tartani a kvótát
S akkor meg vagy sértődve, hogy n+1 alkalommal megint el lettél küldve a picsába, mert hozod a hazugságokat és kamu híreidet.Ilyen nem létező üzemekkel nehéz lesz tartani a kvótát
Már megint a Stier, szerencse hogy nyuggert nem vitte, mert az már tényleg skandallum lett volna!!! Ezeknek a hírtv-seknek is ennyi eszük van hogy egy ilyen évfordulón egy Putylerbérencet hívnak be, ráadásul így április 4.-én Stier legalább kegyeleti okokból lesöpörhette volna magáról a paksimogyorókat amik ráragadtak mikor előmászott a Putyli kakilójából!Vukics, Stier mint mindig:
Zaporzsiei atomerőmű
Bahmut...Bahmut....Bahmut
Már a háborúban is divatos volt ez, mivel a sírkövek egész tűrhető fedezéket nyújtanak.Ukrán tisztelet a halottak iránt.Lőállást létesítenek a temetőben.
Kemény szavak ezek a kormányzat popsijából két paksimogyoró közül vidáman integető Áronka szájábólAmbrózy Áron: A szentpétervári merénylet olyan, mintha a mesterséges intelligencia írta volna - Mandiner
Kissé bedrogozott állapotban.mandiner.hu
Engem különösebben nem érdekel ,hogy temetőben tanyáznak.Csak az hogy sztem színészkednek nem harcolnak.Valami propi.Függetlenűl attól, hogy kikre mire lőnek, nem igazán értem a felháborodást a helyszín miatt. Akik az élőket nem tisztelik, azok miért tisztelnék a halottakat? És ezt egyáltalán nem célzottan azokra értem akik a videón vannak. Ezenkívűl, mit kellene tenniük egy temetőben ha épp ott keverednek tűzharcba? Sírtásni? Élő emberek othonait szétlőni mitől kisebb tiszteletlenség mint halottak felett köveket?
Írjon neki, az építőjellegű kritikának, illetve a pontosításoknak bizonyosan örülne.
Rengeteg anyagot dolgoz fel, így számomra semmi meglepő nincs abban, hogy hibázik is.
Szvsz, az a fontos, hogy tanuljon a hibáiból az ember, mert mindet nem lehet elkerülni az életben.
Egyébként akkor Ön szerint PavolR felsorolása pontos volt (a 4 mig-31bm-et leszámítva)?
2022-ben átadott gépek: