Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Hűűűű... Már az atv szerint is vannak nácik Ukrajnában?! DDDDDKorábban linkeltem már, de az nem vol teljes. Itt a teljes cikk:
Két tűz között: Az oroszok kívülről, a nácik belülről fenyegetik Ukrajnát.
Augusztus végén az orosz csapatok beléptek Ukrajna területére, és összecsaptak az ukrán haderővel a Donbász régióban, ezzel megállítva Porosenko elnök terroristaellenes hadműveletét, melyet az oroszbarát szeparatisták ellen indított. Bár szeptemberben állítólag a kijevi vezetés és a szakadárok tűzszünetet kötöttek, ezt nem tartották be a szakadár csapatok. Múlt héten vasárnap új orosz offenzíva kezdődött. A Hetek helyszíni riportja.
http://www.atv.hu/kulfold/20141005-ket-tuz-kozott-az-oroszok-kivulrol-a-nacik-belulrol-fenyegetik-ukrajnat
Hűűűű... Már az atv szerint is vannak nácik Ukrajnában?! DDDDD<blockquote rel="Python">Korábban linkeltem már, de az nem vol teljes. Itt a teljes cikk:
Két tűz között: Az oroszok kívülről, a nácik belülről fenyegetik Ukrajnát.
Augusztus végén az orosz csapatok beléptek Ukrajna területére, és összecsaptak az ukrán haderővel a Donbász régióban, ezzel megállítva Porosenko elnök terroristaellenes hadműveletét, melyet az oroszbarát szeparatisták ellen indított. Bár szeptemberben állítólag a kijevi vezetés és a szakadárok tűzszünetet kötöttek, ezt nem tartották be a szakadár csapatok. Múlt héten vasárnap új orosz offenzíva kezdődött. A Hetek helyszíni riportja.
http://www.atv.hu/kulfold/20141005-ket-tuz-kozott-az-oroszok-kivulrol-a-nacik-belulrol-fenyegetik-ukrajnat
Igen, a Hír24-es tudósító a szerzője ennek is, de nekem az a meglepő, hogy ezt az atv lehozza (egyébként a Hetek (újság) az atv (tévé) rokona, így én nem különíteném el a kettőt). Mondjuk nem ez az első kitérőjük a tények irányába...Hetek c. hetilap cikke, és ha jól nézem, az a fickó írta, aki a Hir24 -es kimentem Ukrajnába, és ez az Azov tényleg náci zászlóalj, nincs mit szépíteni cikksorozatot is írta.
boki: Szerintem a magyar újságíróknál a szakik egyszerűen oroszok. Kinél dezinformálási célzattal, kinél egyszerű tudatlanság miatt.
Maga az ötödik hadoszlop fogalom a spanyol polgárháborúból származik, a titokban az ellenséggel szimpatizálók csoportjára szokták mondani. Eredetiben a Madrid elleni támadás parancsnoka mondta, hogy négy hadoszloppal támad, de a városban már ott van az ötödik hadoszlop is.És kikből áll a többi hadoszlop, és miért pont 5, nem 6, vagy 4?
A mai hírhalomban: A típus használatának szükségességéről a július 17-i események után döntöttek, <b>mikor a felkelők lelőtték a Malaysian Airlines MH17-es járatát, 298 ember halálát okozva ezzel.</b></i>
Lemaradtam valamiről?