Off:
Őőő.. asszem lenne pár komment tőled amit beidéznék szivesen.. Olyanokat, hogy a föld az univerzum szívcsakrája, és hogy akarattal meg tudja az ember magát gyógyítani.. , és hasonló magasztos okosságok amiket képes voltál leírni.. nem gondoltam volna, hogy a laposföldeseknél is van durvább szint Úgyhogy ne olvass olyan sok hihetetlen magazint
Őőő...ha valaki belehergeli magát akkor stresszes és depressziós lesz, amely a legtöbb betegséghez vezet és erre van már gyógytudomány is, amely ezt taglalja. Ezért igen akarattal meg tudja az ember a kialakult betegségből vagy azt megelőzve gyógyitani magát.
Én sem gondoltam volna, hogy a laposföldeseknél is van durvább szint, de aztán mégis olvasni olyan kommenteket, akik arról győzködik itt a magyarságot, hogy az ukránpárti háborút szító álláspont az ő számára a legjobb opció. Miközben ez szembemegy a valósággal és minden racionalitással. Hihetetlen magazint szerintem te olvasol és úgy hívják hogy NYT, Der Spiegel, 444, Index...amelyeket a Zele totálisan beszívott állapotban próbál megetetni a f.szságaival és ezek le is közlik több katonát és több fegyvert és több pénzt követelve.
Egyre inkább vállalhatatlanabb az egyébként magyar kisebbséget harcba kényszerítő, magyarországot megszállással fenyegető ukrajna követelőzése, amelyet elkerülhettek volna ha nem provokálják ki ezt a konfliktust.
Már indexen is jönnek az infók, hogy az orosz gazdaság márpedig száguld és, hogy az ukránoknak reszeltek, és annyit segített a nyugati fegyverzet az orosz medve ukrajnába átdugott fél mancsa ellen mint halottnak a csók, mert nem lehet tovább tagadni a valóságot.