Igen, az RT-n volt hír, többször felhívták rá a figyelmet, a nyugat agyonhallgatta, fake newsnek nevezte, amikor ismerőseimnek küldtem, annyi válasz volt, hogy RT, fake news, meg különben is oroszok, megérdemelték.
Ezek után a válaszok után, amiket elvileg értelmiségi szabadgondolkodó pacifista emberek mondtak, azt kell mondjam, hogy nagyon csalódtam bennük, és a képmutatásukban. Nem csak az ukránok, de sajnos még akár magyarok, meg az összes nyugati is megérdemelheti ennyi erővel orosz szemszögből, és ez a diskurzus hiánya nem sok jóra fog vezetni.
"De vajon törekedtek az oroszok, vagy bárki, aki el akarja zavarni az ukrán vezetést, hogy ez (és felteszem többi hasonló) esetek napvilágot lássanak?"
Hát szerinted, törekedtek-e?
8 év óta folyamatosan törekednek erre az oroszok, mielőtt még elindult volna ez a háború most,
hogy ezek és a hasonló esetek napvilágot lássanak, de
NEM JELENNEK MEG ezek a felvételek a nyugati médiában, vagy ha valaki azokat oda feltölti, pl. YT-ra, azonnal törlik őket.
Mit gondolsz, miért találták ki az "orosz-propaganda"-nak bélyegzést?
Most is vannak hírek a háborúról is, de azok orosz csatornákon vannak, mert már a YT-ról is töröltek egy csomó HELYI forrást.
Nem tudom. Lehet, csak én vagyok szintén nagyon egyoldalúan tájékozott, de szerintem ezeket még nálunk a királyi tévén sem mondták be.