W
Wilson
Guest
Mondtam én ilyet?És utána fogják a többieket, és ott hagyják Kievet Herszont Mariupolt, mindent...békésen hazamennek Ugye ezt Te sem gondolod komolyan
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Mondtam én ilyet?És utána fogják a többieket, és ott hagyják Kievet Herszont Mariupolt, mindent...békésen hazamennek Ugye ezt Te sem gondolod komolyan
Ha megnézted a közleményt nem beszéltek arról, hogy a hadművelet a 2. szakaszába lépett, csak annyit közöltek, hogy a hadműveletek fő célja Donbasz visszafoglalása....A hadművelet hány szakaszból áll?
Ebben az irományban nincs mit nem megérteni, hogy SZERINTED mi volt az eredeti cél. Mondjuk azt, TE így gondolod...Látom nem érted , tehát az orosz honvédelmi minisztérium szerint a hadműveletek célja voltaképpen mindvégig Donbasz elfoglalása volt, és az eddigi hadműveletek csak azt a célt szolgálták, hogy lekössék az ukrán haderőt, hogy ne tudjanak haderőt küldeni Donbaszba....Amire én azt mondtam, hogy ez szerintem bulshit mivel Donbasz elfoglalásához egy ekkora orosz haderőnek nincs szüksége a most is látható hadműveletekre.
Magyarul az orosz hadműveletek eredeti minimális célja szerintem az volt, hogy a déli tengerparti területeket leszakítsák Ukrajnától , és természetesen Donbaszt és Kijevet elfoglalják.És ezzel az Ukrán vezetésnek és a Nyugatnak"lenyomják" a torkán az orosz követeléseket és ultimátumokat.
A jelen állás szerint (a mai orosz közlemény fényében) ebből szerintem a tengerparti területek leszakítása Ukrajnától, és Donbasz felszabadítása maradt.
Hájén erre köviztem belőle LOL, és XD...ja ez nem a tik tokMondtam én ilyet?
Már a felvetést sem értettem, gondolom aki a 300-ast ismeri, az nem vágja a 400-ast. Személyzettel átadni meredek lenne. A török feliratok se lennének könnyítés.https://politic.karpat.in.ua/?p=44718&lang=hu
"Erdogan nem hajlandó átadni Ukrajnának az orosz SZ–400-as légvédelmi rakétarendszereket
Recep Tayyip Erdoğan török államfő nyilatkozott az USA azon felszólításával kapcsolatban, miszerint Törökország adja át Ukrajnának az SZ–400-as orosz légvédelmi rakétarendszereket. A hírt a Haberturk közölte.
Korábban az Egyesült Államok nem hivatalos keretek között tárgyalt Törökországgal az SZ–400-as légvédelmi felszerelés átadásának lehetőségéről Ukrajnának. Erdogan a NATO-csúcsról való utáni közleményében a következőket nyilatkozta: „Ma ugyanott tartunk, mint ahogy az elején mondtuk, hogy az SZ–400-as ügy le van zárva. A kérdés számunkra le van zárva”.
Ugyan miért. Csak nem azért, mert Ukrajnának is szép bevétele van belőle, meg neki is szüksége van gázraPedig a csap nála van.
Meg ugye ott van Csap is mindjárt a határon.
Én a helyében elzárnám....
Valamiért nem teszi...
Nyilván aki nem teljesen hülye, az azért látja ezt, hogy az ukránok már mindent is kitalálnak kínjukban, követelőznek, kritizálják még a németeket is akik aztán tényleg adtak stingert, faust3 at mindent, de már kérik a NATO 1% nyi nehézfegyvereket is! Közben kikiáltják magukat a nyugat védelmezőjének, Zelenszkijt meg a világ vezetőjének! Olyat olvastam épp, annyi az orosz hulla nem tudják őket hova rakni, de Zelenszkij már komoly alkut akar, a NATO már elengedve, orosz is lehetne második nyelv, etc...
Meg vannak roppanva, az utolsókat rúgják, én úgy látom.
Hjah, ápr. 3. ...Nem akarják.
Ez az egész "Magyarország nem hajlandó a közös határon átengedni a fegyverszállítmányokat" téma csak azért kell, hogy beszélhessenek - rólunk. Hogy hírbe hozzák az országot, hogy aláhúzzák, hogy mi is Putyin kottájából játszunk.
Ez mondjuk pont semmit nem jelent, láttam DNR Maximot, ppsht, nagantot is!Sajnos nem mentettem le, de voltak fotók Kijevnél DP-27-essel és PPS-43-mal lövészárokban feszítő ukránokról...
Na ha te ezt így gondold akkor én is kijelenthetem, hogy ,az eddigi "irományaidban" nincs mit nem megérteni, hogy SZERINTED mi volt az eredeti cél. Mondjuk azt, TE így gondolod..." és akkor így kivittek vagyunk.....Ebben az irományban nincs mit nem megérteni, hogy SZERINTED mi volt az eredeti cél. Mondjuk azt, TE így gondolod...
Nem az a cél, hogy a rendszer harcoljon, hanem hogy a törököket eltolják az oroszoktól. A leereszkedő vasfüggöny minél inkább zárjon.Már a felvetést sem értettem, gondolom aki a 300-ast ismeri, az nem vágja a 400-ast. Személyzettel átadni meredek lenne. A török feliratok se lennének könnyítés.
Mas se hianyzik mar az Eu-nak mint szaz millio ehes szaj az olasz kikotokben. Az ehenhaltak pedig a szent nyugat bune lesz, majd lehet a Fb sajnalkozni.Jól beszéltél, fekete testvérem. Hamarosan kaptok nyugati fegyvereket az oroszoktól, amivel be lehet fűteni a fehér ördögnek, aki jogtalanul tartózkodik az országotokban.
Egyébként nem értem, mi játszódik le az emberek fejében, amikor Oroszországot ilyen szinten összetévesztik a SZU-val.
Erdogan „tiszteletet érdemlő kivonulásra” szólította fel Putyint
A török elnök szerint az orosz elnöknek kell megtennie az első lépést a béke felé.hvg.hu
Erdogan said that Ukrainian President Vlodymyr Zelensky was likely to end Ukraine’s bid for Nato membership and recognise Russian as one of Ukraine's official languages.
A török elnök szerint a két fél közti megállapodás továbbra is lehetséges, a tárgyalások egyes pontjait illetően azonban még mindig súlyos nézeteltérések vannak. Ilyen kulcskérdés szerinte például a Krím és a Donyec-medencei szakadár térségek sorsa, illetve Ukrajna NATO-hoz fűződő viszonya.
Komolyan? Az első szakasznak vége, mostantól fő cél a Donbasz, tehát kb. az uki főerők átkarolása. Meglepődött valaki?!Ha megnézted a közleményt nem beszéltek arról, hogy a hadművelet a 2. szakaszába lépett, csak annyit közöltek, hogy a hadműveletek fő célja Donbasz visszafoglalása....
Ez mondjuk pont semmit nem jelent, láttam DNR Maximot, ppsht, nagantot is!