W
Wilson
Guest
Köszönöm,de nem ennyire egyértelmű a helyzet...kedvelem az oroszokat voltam Oroszországban és Fehéroroszországban többször is vannak orosz és fehérorosz ismerőseim is akikkel rendszeres tartom a kapcsolatot, és az invázióig egyetértettem Putyin félelmeivel, és igazat adtam neki, de ezzel az orosz invázióval nem tudok azonosulni, és Putyint tartom a fő felelősének ennek az értelmetlen háborúnak és vérontásnak, mert szerintem ez a háború egyedül csak az USA érdekeit szolgálja senki másét, nem old meg semmit, csak újabb erőszak spirált indít el, nem is beszélve a gazdasági hatásairól.....Wilson kartárs, régóta figyelem a munkásságodat. Én azt gondolom, hogy leginkább, 90%-ban a Te általad képviselt nézetekkel tudok azonosulni. Nagyrészt miattad léptem itt be, mivel a sok feltétlen Putyin és oroszpárti ekézett Téged. Úgy éreztem, annak is hallatnia kell itt a hangját, aki veled egyet tud érteni, és téged támogat, erősít azzal, hogy kiáll virtuálisan melletted.... Örülök annak is, hogy már régóta olvasom ebben az oroszpárti tengerben a véleményedet!!! Csak így tovább...Legyen saját ítéleted, attól vagy autonóm, gondolkodó ember....