Kadyrov, Pushilin, Mordichev altábornagy szelleme
Az mi a pitypang Kadirov ujján?Már másik videoban is láttam.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Kadyrov, Pushilin, Mordichev altábornagy szelleme
a képességük megvan hozzá, hogy elnyomják az orosz irányítórendszereket, de! csak akkor, ha ismerős az orosz technika. először hallgatózni kell RC-kel, majd amikor már tele a SIGINT HDD, akkor lehet bevetni ezeket suppress módban.Szerintem a kulcs az ez a mondat:
"They are not being deployed to be used against Russian [forces] in Ukraine."
Számomra ez azt jelenti, hogy hivatalosan nem az oroszok ellen fogják őket bevetni, hanem az ukránokat fogják támogatni bizonyos agresszor erőkkel szemben.
Hogy Ukrajna területén belül, vagy kívül, az majd kiderül... egyszer talán.
Ami biztos, hogy nem véletlenül mennek oda.
Így van.Google fordító nem túl jó valaki letudná fordítani? Elvileg elérték az oroszok a mariupoli színházat
ANNA NEWS
⚡️Репортаж военного корреспондента @anna_news из Мариуполя ❗️Эксклюзив❗️ Корреспонденту нашего агентства удалось снять с воздуха разрушенные здания Мариупольского драматического театра и центральных районов города. Сейчас продолжается зачистка центра Мариуполя и Левобережного района...t.me
Arra ugye ott van rubel ! Korlátlanul és most már golyóálló változatban !Hogy, hogy mire? A nyugdíjakra, az Ukrajnában harcoló katonákra,tankokra a háború finanszírozására stb......
"hidd el az eszembe jut, mikor a hóban feküdtem, kibizosított, csőre töltött AMD-vel, csak a célra várva. Ez azért egy életre beleég az emberbe, és ezért nem véletlen szerintem, hogy az itt jelen lévő volt vagy aktív katonák nem nyilatkoznak meg egy ilyen tabu témáról. Pedig ez a háború igazi arca."
Hát ez a fenti mondat számomra kissé úgy tűnt, mintha a saját háborús élményeidről szólna... Nem úgy tűnt, mintha a sorállományú őrségbeli élményeid lennének a leírás mögött...
Hogy én hol voltam harcérintkezésben azt konkrétan akkor sem fogom leírni, ha nagyon ittas állapoban írnék. 1991-ben Barcstól picit délebbre... Vagy nem. Az avatarom nyugodtan elrettenthet, bár nem ezért választottam, de lelked rajta.
Ami a tényleg megélt dolgokat illeti: nem kétlem, hogy arról írsz, de némi irodalmi színezettséggel, ami nem baj, de irodalmi Nobelt még nem adnék érte. Megértem a lelki problémáidat is a háborúval kapcsolatban, de ez itt elsősorban egy haditechnikai topic biztpol része, ahol mégiscsak az adott katonai konfliktus tényszerűen elemezhető hírei élveznének prioritást sorállományú élménybeszámolók helyett. Ennyi. Vitázni nem szeretnék, személyeskedni még kevésbé. Te legalább fogtál már a kezedben AK-t (Na jó, AMD-t ). (Az oroszbérencezést a továbbiakban nem javaslom a topicszabályzat miatt!)
Na akkor ti Rambok menjetek má ki a gyepűre azt álljatok má még vagy 30 óra őrséget addig se offoljátok szét a topikot! Aztán kergesétek meg a lelkileg meggyötört alkoholista szikiszökevényt akit mobil válról indítható atommal kergesetek a vak sötétbe hogy vissza ne találjatok ide! Aztán üljetek be egy kocsmába azt ott nyomjátok a nagyot mondást hogy ki volt a f...bb gyerek a seregbe.Legyen a kívánságod szerint. 85-86 telén, Nagyatádon, a lövészezred felállított őreként...az MZ telephelyen, a város felé... 3 óra őrségben, 3 x 30 db lőszerrel. Milyen érzés, amikor szembe jön a valóság???? Bakker nálunk a fegyerhasználat nem volt ritka. Hol szolgáltál, talán a HM-ben voltál irodista. Kettőnk között az volt a különbség, hogy engem (előfelvételisként) vittek, te meg magadtól mentél, ezek szerint... Mellettünk volt a "futi", ott éjszakánként mindenre lőttek. Volt, amikor az ÜTI ellenőrzést tartott az őrségnek nálunk és éppen akkor pattant meg egy őr. Megfektette, pisztollyal (PA-63) utánalőtt.... Nálunk bakker 1 év alatt a körletemből két soros lett halott... XY honvéd, zászlóalj közvetlen páncéltörő üteg, Fagot irányzó, parancsára jelentkezem... Ránk is kitárazott egy részeg kolléga. Gondolom, legalább sejted, mit jelent ez, a leszerelés előtt kb. két héttel.... De, ha van még kérdésed, bármire válaszolok, nem hagylak kétségek között, hogy nem linkelek... (Nekem, mint pct. rakéta irányzónak is rendszeresített fegyverem volt a PA-63 pisztoly, amit a "páncélos mikádóm" belső zsebében kellett volna hordanom harchelyzetben, az AMD-65 gépkarabély mellett........ Ennyi elég, vagy folytassam....
Oroszok lebombázták, hogy létezik , hogy állnak a falak? Légibomba után a falak ledőlnek.Oroszok a mariupoli színháznál, reméljük kiderül hogy mi történt valójában
Google Maps
Find local businesses, view maps and get driving directions in Google Maps.www.google.com
Bár lehet némileg overkill lenne az eddigi RU forgalmazás módjait elnézve.a képességük megvan hozzá, hogy elnyomják az orosz irányítórendszereket, de! csak akkor, ha ismerős az orosz technika. először hallgatózni kell RC-kel, majd amikor már tele a SIGINT HDD, akkor lehet bevetni ezeket suppress módban.
az orosz sem hülye, ők is tudják, ezek mire képesek, tehát biztos nem dobtak be még mindent, viszont az elmúlt két hétben annyi orosz harci elektronika vándorolt ki nyugatra, hogy valószínűleg annyi titok már nem lehet a tarsolyukban.
nem lepődnék meg azért, ha ezek után a 70 kilőtt orosz rakétából egy-kettő csapódna csak a célba a mostani 8-10 helyett... és akkor már Iron Dome sem fog már kelleni.
Szerintem elősször egy picit vegyél vissza az arcodból....Ne terelj!!!!!!!!!!!!
A csapatok küldése nem békefenntartó katonák küldése.
Az USAF vezetésű angolszász légierő( az meg mi a faxom?) gondolom nem a NATO-ra gondolsz. Mondaddódból következtetve az usánka a britekkel, osztrálokkal, kiwikkel, juharlevelesekkel megtámadja a macit.
Pihenés kéne már! 0-24 mindennap sok nektek.
Igaziból Ozzyt kéne megkérdezni.Ès ráadásul éppen párezer Stinger stb kerül a feketepiacra...
Le merem fogadni, hogy azért van ott, mert a két uki főfütyivel akar videót csinálni.Kadyrov Mariopolban
1,1 E megtekintés · 84 reakció | Biztos jel arra nézvést, hogy közeledik Mariupol eleste. Az ukrajnai konfliktus hatodik hetébe fordulva nagy változások nem jellemezték a háború hétvégi... | By moszkvater.com | Facebook
Biztos jel arra nézvést, hogy közeledik Mariupol eleste. Az ukrajnai konfliktus hatodik hetébe fordulva nagy változások nem jellemezték a háború hétvégi...www.facebook.com
Nem a markolat hanem a tokozás a lényeg. A mart tokozás egy darab acélból készül és gyakorlatilag elnyűhetetlen, míg a későbbi verziók (így az AMD is) szegecselt tokozással készülnek , ami meglazulhat hosszabb használat után, és így pontatlanná válik a fegyver. A kakasakasztó megreszelése pedig létrehozza a kettős elsütést, ami annyit tesz, hogy az elsütőbillentyű elhúzásakor egy halk kattanásnál megállíthatod az elsütést korrigálhatod a célzást és innen már csak egy lehelletnyi érintés kell a lövéshez. Ezzel az elsütési hibákat kiküszöbölheted, de ha túlreszeled, akkor qrva érzékennyé teszed a fegyvert, ami úgy már gyakorlatilag használhatatlan... (ha már haditechnikai a fórum) De ez itt azt hiszem off, ha a mod szerint is, mehet a szemétbe...sorállományúak AMD-jével lőhettem, meg sima Kalával, igaz, akkor még suhanc voltam, a 80as évek elején, egy nagyon zárt üdülőhelyen, nekem a műanyag markolat jobban bejött.
azóta csak lőtereken volt szerencsém, de hát az nem terep.
Nem az lesz a kemény amikor Zele fog így bejelentkezni mikor az eu-parlament kapcsolni akarja videóhívásban...csak akkor már wcpapírt követel a szibériai kaptárba!.... Hanem a válasz:Mariupol
Már most is kaszáltak....De nem csak ők mindenki aki LNG hajó gyártó kapacitással rendelkezik...Kína, dél koreai hajóépítő vállalatok kaszálni fognak az újabb hisztivel.
Basszus, akkor mivel fogják irusztrálni a méhecske, szúnyog vagy légy hangját? Nem zzzzzzzz lesz hanem mondjuk mmmmmmmm?Tudjátok mi les'? Be fogják tiltani a "Z" betűt! E'entúl könyvet, újságot csak a "Z" betű nélkül lehet kinyomtatni! Törlik a billenytű'etről is a "Z" betűt! A' abc -ből is törölni fogják.
Fiúk, Ti akkor sem tudnátok, hogy ki vagyok, ha becsöngetnék hozzátok. Mondjuk nem a kiakasztás a cél, hanem egy alternatív valóság mutatása... Nem haragszom rátok, azért foglalkozom veletek is.. De koncentráljunk a hírekre, és ne személyeskedjünk, mert a végén meg kell hogy hívjalak titeket sörözni... Sharid-dal egyszer már megtettem, mármint volt felé egy feltételes meghívásom, de mire beválthattam volna, felszívódott....Tényleg te vagy az.
Nincs összefüggés a válaszaid és a véleményem között, de had reagáljak.
- A szankciók nem csak úgy lettek. Azoknak oka volt: A nzetlpzo jog megsértése, Budapesti memorandum, stb.
- A szankciók addig mennek, míg Oroszország abba nem hagyja a háborút. Itt szeretném felhívni a figyelmet arra, hogyha igazatok van, és a nyugat szeretné tönkre tenni Oroszországot, akkor fontos, hogy ne fejeződjön be a háború. Ne hagyja abba, hisz így lehet tartósan fékezni, szegenyiteni.
- A rubel elszámolás erősítené a rubelt, gyengítené a szankciók hatását. Nem félnek tőle, elősegítheti a háború befejezését, ha nem fizetnek, hisz az orosz felmondja az eredeti megállapodásokat.
- Az energia piaci harc a nagyhatalmak eszköze, ez nem újdonság. Az orosz törekvés az egyoldalú kiszolgáltatottságra irányult, az USA ezt akadályozta. Persze egy köcsög az USA is, ezt is tudjuk, de most pont az orosz játszott ellenünk, magyarok ellen.
Ukrán kamu gyárak szeretnek az oroszok nevében írni:Tessék:
március 28., hétfő 21:16
Orosz hadifoglyok kínzásáról szóló kamu videók készítésére szólító állítólagos orosz parancs képe kezdett terjedni a Twitteren
Az Anonymous tett közzé egy dokumentumot, ami állításuk szerint az orosz védelmi minisztériumból szivárgott ki. Hitelességét persze nehéz ellenőrizni, mindenesetre a New Voice Ukraine felelős szerkesztője, a New York Timesnak, az Altanticnak, az NBC-nek, Vice-nak, Politicónak is bedolgozó Nika Melkozerova is továbbosztotta, vagyis hitelesnek tartja.
A március 21-i keltezésű dokumentumon, amelynek hitelességét nem áll módunkban függetlenül ellenőrizni, Dmitrij Bulgakov tábornok, védelmiminiszter-helyettes aláírása látható, és az áll benne, hogy "a különleges művelet során fogságba esett katonáinak növekvő számával és az ukrán területen lévő hadifoglyokkal való jóindulatú bánásmód különböző médiumok általi közzétételével" kapcsolatban, tekintettel arra, hogy ez dezertálásra késztetheti az orosz katonákat, olyan videósorozatot kell "készíteni és terjeszteni", amely bemutatja "az ukrán fegyveres erők és nacionalista formációk katonai állományának sembertelen viselkedését" a hadifoglyokkal szemben. A feladat végrehajtásával a minisztérium "Információs Ellenintézkedések ás Álcázás Főcsoportfőnökségének" vezetőjét bízták meg.
A közösségi médiában március 27-én, vasárnap kezdtek oroszközeli forrásokból terjedni felvételek, melyeken állítólag ukrán katonák lábon lövik, majd megverik a fogságba esett orosz katonákat. Az ukrán hadsereg főparancsnoka egyből kamuvideókról kezdett beszélni, de Olekszij Aresztovics, Volodimir Zelenszkij elnök tanácsadója bejelentette, hogy kivizsgálják az eseteket, amelyek háborús bűncselekménynek minősülhetnek.
persze átpapirozva katarinak,esetleg tesznek vele egy kis kitérotEZ a megoldás.
H-val már nem helyettesíthetik.Basszus, akkor mivel fogják irusztrálni a méhecske, szúnyog vagy légy hangját? Nem zzzzzzzz lesz hanem mondjuk mmmmmmmm?
Tudtam hogy hülyék a svábok de hogy ennyire marhák