Most akartam berakniSzerintem ez lesz az aktuális:
![]()
„A Donbassz átmeneti elvesztése nem tragédia” | #moszkvater
Egyre szorosabbra fonódik a gyűrű az Észak-Donbassz térségében. Szvjatogorszk elfoglalásával az orosz csapatok sikeresen átkeltek a Donyec folyón, immár északról veszélyeztetik Szlavjanszkot, és alapvetően az egész ukrán védelem egységét. A szeverodonyecki állítólagos ukrán ellentámadás a...moszkvater.com

Na igen, hétfőn még nagyban le kellett ugorjunk a telekre cseresznyét szedni, szóval lémyegében csúszott minden és csak tegnap tudtam az anyagot érdemben összerakni. A felépítés a szokásos, elején a milyen szeretetcsomag hova repült, majd Nyikolajev, utána Donbassz. Azon belül pedig szépen belemélyedni, hogy a szeverodonyecki ellentámadás nem meglepő módon beszart és egyre inkább tűnik fel ukrán részen is, hogy nem lehet fenntartani a helyzetet. Na meg Szvjatogorszk jelentősége és az ottani kolostorok külön Stier kérésére. A végén pedig Donyeck folyamatos lövetése, amiről nem tudom itthon mennyit írtak. Akartam a T-62-t is belevenni, hogy akkor korrigálom magam, mert tényleg kicsomagolta őket Grísa, de az majd következőbe. Így is kb 15 ezer karakter lett