Megis mit varsz, mit irjak? korabban mar szazszor cafoltam az extrem ragalmakat amit itt az orosz meg ukran trollok osszehazudoznak a lengyelekrol, Lengyelorszagrol. Mi ertelme lett? Csak meg tobb ragalmat irtatok, a sok majom meg like-olja. Nekem nincs idom arra, hogy szazadjara is leirjam, hogy a legprimitivebb orosz propaganda az, hogy Lengyel-ukran unio , vagy akarcsak hasonlo is lenne. De tudod, nem az ukran meg orosz trollok a szanalmasak, ok csak a munkajukat vegzik, hanem azok a magyarok akik meg like-oljak is az olyan primitiv orosz "hireket", hogy ukrajnaban egy uj torveny miatt lengyelek lesznek a rendorok, meg birok... . Hihetetlenek vagytok. Nem veszitek eszre, hogy attol meg, hogy az ukranok folyton hazudnak, attol meg az oroszok is hazudnak, ha talan nem is olyan sokszor, de legalabb nagyobbakat. A hulye is latja, hogy mivel Lengyelorszag evek ota azon dolgozik, hogy az ukran torzset levalassza az orosz neprol, most az oroszok probalkoznak azzal, hogy az ukranokat a lengyelek ellen forditsak, azokkal a remhirekkel, hogy majd jol hatbatamadjuk oket. Illetve persze a lengyelek es magyarok egymas ellen forditasan is, szamomra dobbenetes sikerrel. De mondom, nem is a trollok a megdobbentoek, ok csak a feladatuk hajtjak vegre, hanem azok a magyarok akik kepesek az oroszok/ukranok kedveert like-olni a fajgyulolo, tortenelemhamisito kommentjeiket. Erre meg nekem nincs idom, szoval csinaltam egy ignor listat a trollokrol, es csak a hireket olvasom itt, amikhez Lengyelorszagban csak vpn-el fernek hozza es kesz.