"Amit az Ukránok most kapnak, azt pedig majd KI KELL FIZETNIÜK (már ha lesz miből). Ti tájékozottabbak vagytok, de az egyik videón Javelinnel lőttek ki egy a mezőn elakadt üres BMP-t. 170000 dodó a Javelin, ha jól tudom. Mennyit is kóstál az a BMP? Meddig lesz rentábilis ez az ukrán segélyezés a bankoknak?"Hadd szóljak bele én is. "A BMP-k már nem korszerűek, és lehet, hogy kevéssé konfortosak a fotelpárnához szokott NATO katonának, de qrva sok van belőlük és bár ma már nem túl sikeres de ott van, ahol kell."
És MÁR KI VAN FIZETVE! Az Oroszok azt használják most, ami már van raktáron. Amit az Ukránok most kapnak, azt pedig majd KI KELL FIZETNIÜK (már ha lesz miből). Ti tájékozottabbak vagytok, de az egyik videón Javelinnel lőttek ki egy a mezőn elakadt üres BMP-t. 170000 dodó a Javelin, ha jól tudom. Mennyit is kóstál az a BMP? Meddig lesz rentábilis ez az ukrán segélyezés a bankoknak?
Addig lesz részben rentábilis Ukrajna 100 milliárd dollárokban mérhető támogatása, jórészt hitel formájában, míg Zseli a pénzből vissza tud osztani. Ezenfelül a 100 milliárdok célja, mint befektetés, az oroszok megbuktatása gazdaságilag v katonaliag. Utána megszállásuk, "demokratizálásuk" feldarabolásuk bőven megtérülő beruházás lesz a most még "vaktában" kipakolt lóvé..
Két legyet egy csapásra.