Én örömködést csak a Mikhailivka oroszok által kinevezett polgármesterének felrobbantása kapcsán láttam. Jó arc ukrán partizánok felrobbantották, ha-ha, megérdemelte. Ja, hogy két (ukrán!) kislány is bent ült a kocsibban? Nem baj. Csak tudnám, ezek után mi bajotok az arab terroristákkal, ők is csak partizánkodnak. Juronyúz FB oldalán a kommenteket tessék olvasni, az Index meg elegánsan el is siklik afelett, h 2 gyerek is volt a kocsiban.
Ezt hívják kettős mércének. Szánalmas.
Más:
A francia fél kezdeményezésére került sor az első telefonbeszélgetésre az Orosz Föderáció védelmi minisztere, Szergej Shoigu tábornok és a Francia Köztársaság védelmi minisztere, Sébastien Lecornu között.
▫️Megvitatták a Zaporozsjei atomerőmű körül kialakult helyzetet.
▫️Az Orosz Föderáció védelmi minisztere, Szergej Sojgu hadseregtábornok elmondta értékelését az ukrán fegyveres erők azon intézkedéseiről, amelyek megzavarhatják az erőmű biztonságos működését.
▫️Megjegyezték a NAÜ képviselőinek a zaporozsjei atomerőműben tett látogatásának fontosságát és a szervezet ellenőreinek szükséges segítség nyújtására való készségét.
At the initiative of the French side, the first telephone conversation between Minister of Defence of the Russian Federation, General of the Army Sergei Shoigu, and Minister of Defence of the French Republic, Sébastien Lecornu, took place. ▫️They discussed the situation around Zaporozhye NPP...
t.me
Szerintem sosem fog odaérni az ensz, meg a NAÜ sem
Ugyan az, mint a bucsa, kramatorszk, stb stb esetekben. Tudják jól, hogy ha odaküldenének valami csoportot, akkor abbol a nyugatnak meg a hoholoonak kellemetlensége lenne. Namind1.
Valójában minden ilyen esemény (mármint hogy csak pofáznak róla, de nincsenek tettek, maximum a hiszti megy, hogy az oroszok menjenek el onnan) az oroszok igazságát támasztja alá.