Ritkán beszélünk, és őszintén szólva soha nem jött szóba ez a téma. Csak most. Nem tudok semmit a katonai múltjáról és mindkettőnk érdekében azt hiszem nem is fogom kérdezniTartalékos vagy harcolt az utóbbi években?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ritkán beszélünk, és őszintén szólva soha nem jött szóba ez a téma. Csak most. Nem tudok semmit a katonai múltjáról és mindkettőnk érdekében azt hiszem nem is fogom kérdezniTartalékos vagy harcolt az utóbbi években?
Azert en meg emlekszem hogy Sztrelkov is mekkorat futott Szlavjanszkbol...Ez nem ukrán propi, hanem Sztrelkov. Tűpontos!! Minden STRUCCNAK ajánlom!!!
Kemény hetek varnak a DNR-re.
jééé, ez akkor nem volt gyávaság és terrorizmus?Krímen kigyulladt majd felrobbant egy trafóállomás, szép nagy terhelést kaphatott ha így elszállt.
![]()
Gyorsan felejtenek egyesek, hogy milyen üzenetek, milyen lépéseket tett Ukrajna Magyarországgal szemben, miközben kerestük a jószomszédi kapcsolatokat velük. Nem is értem ma hogyan várja el valaki Magyarországtól, hogy szolidaris legyen Ukrajnával, főleg az általad is említett magyar kisebbségek szempontjából. Ez utóbbi sorsával kapcsolatban érthető okokból személy szerint is aggódom, a többség tudja, hogy miért.Ellenben nagyonis érdekeltek vagyunk az ukránokkal való jó kapcsolatokban, hiszen csak ezáltal tudjuk érvényesíteni az ott élő magyar kisebbségek érdekképviseletét.
Ilyenkor a pentagonba sírnak a nevetéstől !!!!"A beszéd lényege az volt, hogy az Egyesült Államok dominanciája a világpolitikában hanyatlóban van,
Pontosan. Ez kell. Autonóm független Kárpátalja.
1Ez lengi körbe a topikot, ezért szaladt el a ló.
Sejted+szeretnéd=/=tény amit tudunk
A bíróságon mi az hogy tudjuk? Van bizonyíték rá? Ha a legkisebb bizonytalanság felmerül, akkor nem bizonyít semmit. Te magad írod hogy a 180 fokos fordulat nem valószínű. Tehát feltételezed, nem tudod. Szerintem sem, most legalábbis, de én sem tudom.
Aki bejáratos a légierőbe majd elmondja mi volt a tervtáblán. Itt úgyis sokan bejáratosak Putyinhoz is![]()
Bocsánat. Nagy az ujjam, kicsi a mobilon a tasztatúra....
Visítás lesz ....Ilyenkor a pentagonba sírnak a nevetéstől !!!!
![]()
Reméljük, hogy egyikük sem tolja túl, bár erre egyre kevesebb az esély, még mindig mind a két fél a tétet emeli a játszmában. Remélem, hogy az oroszok az ukránokat nem a hidegháború mellékfrontján egy napra betervezett kb 20-25 db 10-20 kt TNT egyenlegű atommal fogják megállítani.Mivel! Hogyan?? Ugyan azt a technikát legyaluljak a jól képzett ukránok, mostmar van himars stb cucc! Én az oroszok helyébe nem égetném tovább magam!!!!
De ember ! Ide 3 év felkészülés kéne ami és a nuki tengokkal tu-160 együtt az uolsó helyre kéne kerülni és csak a légierőt nyomni abból a 70 milliádos kiadással ! Drónok ezrei tgp és kismértű precíziós bombák ezri kellenének Nem pedig grad grad hátán mert azokkal azt érik el ahová most jutottak !akkor puccs kell, és jöjjenek a keménvonalasok.
Te, ennek az amcsi hírónak, jobban rángatózik a keze meg a feje mint a Putyinnak. Amúgy túlélte a rohamot?Ilyenkor a pentagonba sírnak a nevetéstől !!!!
![]()
Elvi esély miért ne lehetne…Függetlenre nem tudom hogy lenne egyáltalán elvi esély.
Elvi esély miért ne lehetne…
Koszovóhoz hasonlóan nemzetközi katonai erő biztosítana. NATO-KFOR csak a “K” mint Kárpátalja - meghagytam magyarnak a betűszóban…
Mi nagyvonalúan a félreértések elkerülése végett ebbe az erőbe nem küldenénk katonát….
Az eurót is rögtön bevezethetnék…
.Reméljük, hogy egyikük sem tolja túl, bár erre egyre kevesebb az esély, még mindig mind a két fél a tétet emeli a játszmában. Remélem, hogy az oroszok az ukránokat nem a hidegháború mellékfrontján egy napra betervezett kb 20-25 db 10-20 kt TNT egyenlegű atommal fogják megállítani.
Erre elvi(!) esély akkor nyílhatna, ha Ukrajna jelen formájában megszűnik államként funkcionálni…Ebbe Ukrajna miért menne bele?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..