Valami helyzetjelentést ? Tényleg ennyire szarul állnak az oroszok hogy már az atomot vennék elő ?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Valami helyzetjelentést ? Tényleg ennyire szarul állnak az oroszok hogy már az atomot vennék elő ?
Felfogod amit írok?Kicsit más úgy sorozni a saját területeden hogy te vagy megtámadva, mint támadó félként a másik területén. Valószínűleg az ukrán lakosság számára is elfogadhatóbb a sorozás, mint az oroszok számára. Az oroszok számára a mostani mozgósítás azt jelenti hogy amit korábban putyin ígért az megbukott.
A környékről a britek, svédek, norvégek, németek, oroszok, és persze a sátani usákok.Tehát, max öt ország képes észrevétlenül ezt az akciót végrehajtani.
Ott a környéken bárki. Német, Angol, Dán, Svéd, Norvég, Lengyel, Orosz, stb.Tehát, max öt ország képes észrevétlenül ezt az akciót végrehajtani.
~70m a tengerfenék az adott területen. Ez merülhető mélység, nem kell hozzá feltétlen sub.Tehát, max öt ország képes észrevétlenül ezt az akciót végrehajtani.
Dán oldalról láttam nemrég olyasmiket, hogy ha tényleg az... akkor a gáz-infrastruktúra támadása történt.Az NS2 érinti a dán területeket (147 km-en). A dánok részéről is ment a huzavona egy időben.
Lemaradt a végéről: By Monty PythonA második világháború óta senki nem vetet be atomot senki ellen, pedig az atomhatalmaknak ez ido alatt volt pár katonai kudarcuk ... a MAD nem ezen múlik.
Abból élnek, hogy viszonylag olcsón felorolik az orosz haderot, ami akár OF széteséséhez is vezethet. Mivel viszonylag pici a GDP-juk, így nem anyira koltséges fenntartani Ukrajnát, mint amenyire koltséges fentartani Oroszországot. Lényegében még elony is, hogy az elmult nyolc év alatt nem fejlodot Ukrajna, igy kevesebb a kár és a kiadások. Asztán jon a Marshall terv 2.0, amin fel lehet porogtetni a gyóztesek gazdaságait.
De amúgy ezt most hogyan kell érteni? Biden Németország vezetője? Pontosan mikor választották meg, hogy ő hozza meg a döntéseket németország gázellátásáról? Vagy a grál-lovagok erényeivel felvértezett pelenkás szabadságjoga lenne más országok elnöke helyett döteni? Ez már a liberlizmus következő szintje lenne? These are our values? This is what we are?Ez vótmá? Bájden bácsi megmondta, hogy nem lesz északi áramlat.
Én egyetlen arab és fekete kinézetű egyént nem látok köztük. Te igen? Egyébként mi bajod a szíriai és eritreai megfigyelőkkel? Ők nem ugyanolyan hitelességgel bírnak, mint más nációk képviselői. Én egyébként olvastam spanyol megfigyelőről is. Nem tartom légből kapottnak ezeket az arányokat. Okai a következők:Ezt senki sem veszik komolyan
Milyen nemzetközi megfigyelők?
Eritrea, Szíria?
Azért nem mond semmit semmilyen hipotetikus kórus, mert nem mindenki hisz a bullshit összeesküvés elméletekben.De amúgy ezt most hogyan kell érteni? Biden Németország vezetője? Pontosan mikor választották meg, hogy ő hozza meg a döntéseket németország gázellátásáról? Vagy a grál-lovagok erényeivel felvértezett pelenkás szabadságjoga lenne más országok elnöke helyett döteni? Ez már a liberlizmus következő szintje lenne? These are our values? This is what we are?
Vagy ez ilyen prograsszív demokrata szokás, hogy felrobbantjuk a szövetségesünk a gázvezetékét, meg az energiaprojektjeit szankciózgatjuk?
És ilyenkor mit mond a transzatlanti kórus? Mert ugye fél éve még azon ment a vita, hogy kéremszépen itt szó sincsen az USA geopolitikai érdekképviseletéről, csak a Putyinnak kicsi a f@sza meg amúgy is megőrült és ezért meg kellett támadnia egy országot.
Én megértem az oroszokat, valahogy én is eléggé támadó hangulatba kerülnék, ha beköltözne a szomszédba egy agresszív cigánycsalád Kanadából, aki azzal szórakozik, hogy reszelgeti a gázvezetékemet, meg arról pofázik, hogy én kinek mit adhatok el.
Milyen alapon?
Mit szól a kórus ahhoz, hogy a németek csak szűkölnek, de inkább kussolnak miközben egy idegen entitás nyíltan beavatkozik a kül -és belpolitkájukba, ügynökeit delegálja a kormányába? Ez a szabadság, amiért harcolni és nélkülözni kellene? Ezért harcolnak az ukrik is?
Várod már nagyon igaz?A következő a Török-áramlat lesz és akkor vége van Magyarországnak. Ha azt valaki felrobbantja, akkor január-február magasságától úgy egy-két évig szó szerint nem lesz gáz Magyarországon. Senkinek, semmilyen földgáz. De az is lehet, hogy tovább, mert az oroszok nem fognak sietni a javítással és technológiájuk sincs ilyen operációhoz, akinek meg van, annak a technológiájához a szankciók miatt nem férhetnek hozzá.
Nem tudom felfogjátok e, hogy itt mi történt. Tízmillió magyar fejéhez odatették a pisztolyt.
Igen, mert OV azt hiszi, hogy minden gáz a török áramlaton fog jönni és ezzel zsarolhatja az EU-t. Nagy spíler a csávó!Tudok jobbat! OV volt! A gaz kurafi!
Orbán várja ölbetett kézzel.Várod már nagyon igaz?
Én csak konteózni tudok.Dán oldalról láttam nemrég olyasmiket, hogy ha tényleg az... akkor a gáz-infrastruktúra támadása történt.
5. cikkely...
Persze még semmit nem tudunk, csak polemizálás.
Lehet, hogy jobban tetszett, csak hát ez nem kívánságműsor.Nekem sokkal jobban tetszett a 60kmes menetoszlopuk Kijevig. De főleg vissza. Az se ment.
Mi az apjuk pöcörőjét csináltak volna ha nem kapják meg a világ ATGM készletének felét ajándékba ? Ha nem kapnak volt szoci országokból mindent is ami ex szovjet haditechnika ? Ha nem kapják meg a real time full felderítési adatokat ? Ha nem kapnak HIMARS-t , Harpoon-t , Harm-ot , csillió MANPADS-ot etc ? Ha nem kapnak üzemanyagot és lőszert ?Azért még a zöme régi ruszki cucc. Vagy a kilőtt ukrán felszerelés zöme nyugati technika? Mert itt-ott látni tüzérségi eszközöket, M113-t kilőve, de a nagy része még T-64/72, BMP-1,2, BTR-80 stb.
(Z)elenszkij Produkciós Iroda.Megrendito, csoro ruszkik
Nyilván elveszítik a háborút.Mi az apjuk pöcörőjét csináltak volna ha nem kapják meg a világ ATGM készletének felét ajándékba ? Ha nem kapnak volt szoci országokból mindent is ami ex szovjet haditechnika ? Ha nem kapják meg a real time full felderítési adatokat ? Ha nem kapnak HIMARS-t , Harpoon-t , Harm-ot , csillió MANPADS-ot etc ? Ha nem kapnak üzemanyagot és lőszert ?