Kicsit kiteszem a lábam és 300 oldallal maradok le. De azért a mainstream szalagcímekre ránéztem, ebből szemezgetek.
Ahogy ott, gondolom már itt is ki lett vesézve, hogy:
Végre megsemmisült a világ leggonoszabb hadihídja aminek semmi köze civilekhez vagy a civilizációhoz eleve, a híd köztudottan a terrorizmus jelképe.
Jaj meg lett csapkodva az ártatlanok civil infrastruktúrája aminek semmi köze semmilyen náci emblémákhoz, meg egyébként is azt az SS hamisította magára utólag mert szeretnének ukránok lenni, legalább félig.
Sose volt olyan hogy az ukránok városokat lőttek volna, hisz 2014-ben még nem volt történelem, ez csak orosz propaganda, aki elhiszi az vén tehát hülye, de nem úgy mint Biden, ő okos és fiatal csak ugye az orosz propaganda.
Ezért aztán az orosz terrorista, Putyin terrorista, az ukrán viszont hős aki mellé kell állni mert a magyarok nagy barátja, értünk harcol, mert szereti a kutyákat - lásd Patron akit naphosszat fotóznak Kijev-alsón amint a fronton dolgozik -, és hát mondta is hogy olyanok vagyunk mint a kutyák.
Ja elfelejtettem hogy TGP nincs és az USA kb végtelen pénzből ezt máshogy csinálja, igaz csak ott ahol nem élnek amcsik, tehát ebbe az orosz belebukik újra és újra.
Közben a csehek Kalinyingrádnál viccelnek. Támogatom, legyen meg a humoruk, tényleg olyan mint Donyeck, igaz Kalinyingrádban nem sok cseh él és nem irtották őket de hát ne ragaszkodjunk már a tényekhez, úgy sokkal viccesebb. Biztos ami biztos fogjuk be az orrunkat mert ezt a szánalmat kiizzadni a propagandistáknak, nem lehetett egyszerű. Jaj mit írtam... szóval a szabad sajtónak.
Úgy hallottam az ENSZ felébredt a 2014 óta tartó álmából, mert végre nem csak az ukránok csapkodnak városokat, végre lehet szidni az oroszt. Igaz ők nem találomra buszvégállomásokat, de ne aprózzuk el így a figyelmünket!
Valaki nyilatkozta, hogy az ukránok semmit sem építettek a Krímen (se), de amit más épített azt le tudták rombolni.
Ezen elgondolkoztam. Tulképp a foci EB-re épített úton kívül, mit építettek az ukránok amióta állam? Mert ami megsemmisül, azt még a szovjet építette. Ami szovjet, azt tudjuk a jelenlévő atlantista ideológusainktól hogy az tulképp rossz és csakis orosz, meg az ukrán sose volt szovjet, ők ártatlanok - lásd partatlan vita hogy kik is mozgolódtak itt 56-ban stb. Akkor viszont nem semmisül meg semmi ami számítana, nemigaz? Csak gonosz szovjet-orosz erőmű, satöbbi. Nem kell ríni, a Szabad Ukrán Erőművek nem sérültek meg. Ez jó hír mindenkinek!
Apropó, mi a kötelező EU-s narratíva? Az oroszokról van már valami tuti bizonyíték hogy felrobbantották a saját vezetékeiket? Vagy még festik a "Putyin was here" feliratot? Vagy el kell mismásolni? Nehogy rosszul nyilatkozzon a Kormányunk! Még ránk sütik hogy diktatúrára szavazott az ország, aztán kapunk mi is HIMARS-ot, csak a rossz oldaláról nézzük majd.
Új tábornok van, asszem az előző volt a terror-vér-civilgyilok generális, most jön genocídium-tábornok. Sztem tök hiteles. Putyin menekül, egész Oroszország elszökött a toborzások elől, s bár Putyin kijelentette hogy nem fog atomfegyvert bevetni azért a béke követei jól megfenyegették atommal, a miheztartás végett. Hála az égnek, kicsit tartottam tőle hogy az európai vezetőink ki akarnak maradni a háborúból, mikor régi bölcsesség, hogy egy háború mindig jobb mint... na mind1 most nem jut eszembe. A lényeg hogy előre a Leyen-i úton! A végsőkig!
Kis eksön: