Felhoztál 7 témát, amire reagálni akartál és meg is tetted.Nem tudom mennyi tankot tudna adni a nyugat Ukrajnának. Nyugati tankok még biztosan vannak bőben, a szovjet tankok viszont már tényleg elfogyhattak nyugaton. Nyilván nyugati tankokhoz külön képezni kell az ukránokat. Ha pedig a cél pusztán a védekezés lenne, akkor ahhoz nem is kellene túl sok tank.
Ugyanazokkal az eszközökkel amikkel Vuhledarnál vagy Bahmutnál védekeztek.
Nem tudom hogy ukrán részről kik és milyen számban estek el Bahmutnál. Az viszont biztos hogy egy jól megerődített települést feladni értelmetlen lett volna amíg nem fenyeget a bekerítés veszélye. Ilyen helyeken a legkedvezőbbek a feltételek az ellenség megállítására.
Nem tudom.
Ilyen méretű háborúnál biztos hogy minden oldalon rengeteg olyan ember van aki nem akar ott lenni.
Szerintem már alkalmazkodtak, mert nem látom az orosz videókat a nagy számú kiszedett ukrán páncélosról. Ha lennének ilyen esetek akkor szerintem azt látnánk is. Azt nem tudom pontosan mit változtattak az ukránok.
Ebben nincs semmi meglepő. Nyilván eleve ők ismerik jobban az eszközeik képességeit, másrészt meg nem azért adták hogy rosszul legyenek felhasználva.
Én ebben továbbra sem hiszek. Az oroszok egyedül az atomfegyver kérdésében fogják vissza magukat, de nem jófejségből, hanem mert tudják hogy annak beláthatatlan következményei lennének.
A 7 témából 4 esetében a válaszod, nem tudom, kettő válaszod semmitmondó banalitás, és csupán a legutolsó, orosz atomfegyvereket érintő felvetésed értékelhető véleménynek.
A kérdés az, miért érzed okvetlenül szükségesnek, hogy mindenkivel megosszad mi az amire nem tudod a választ és miért írsz saját véleményt nem, csak feltételezéseket tartalmazó locsifecsit?