Kék karszalag=Banderas...Valaki elmagyarázhatná nekem, hogy a láthatóan harcképtelen, általában súlyosan sérült, megnyomorodott, haldokló emberekre drónról gránátdobálás (kivégzés) miért indokolt? Katonailag van-e értelme? Büntetendő-e? Laikusként ui. erősen annak tűnik. Pl. a mi Büntető Törvénykönyvünk szerint a védett személy elleni erőszak tényállása, vagy akár a túlélők megölésére utasítás katonai bűncselekmények játszani látszanak. Gondolom, ezek nemzetközi egyezmények hazai jogrendbe építését jelentik, tehát nem magyar találmányok.
A gyűlöletet értem, de az meg nem válasz a kérdésemre.
Oldaltól független megmozdulások ezek. Ha meg is csinálják, miért érzik a kényszert a közzétételre? Elrettentés?
Egyszer talán jó eséllyel (?) keresni fogják ezeket az embereket, bármelyik oldalon is álljanak. Mégis általánosnak tekinthető, orosz és ukrán oldalról is.
Lehet, hogy már kivesézésre a téma került korábban, ha igen, lemaradtam róla.
+ nem hívta a Volgat.
A dolgozó román nép ajándéka az tuti!
Láttam ilyen szallitojarmuvet pár éve.
A Gvardian Kárpátalján.

Ukraine’s Hungarians in spotlight as Orbán threatens to block EU accession
In Hungarian-majority villages in Zakarpattia region, many feel little connection to the war and side with Hungarian leader
Hát ha ezek az ukrán EU csatlakozásrol beszéltek tényleg akkor az nem most lesz. ZELI fejét nézve nem az ő életében. https://www.vadhajtasok.hu/2023/12/...on-ratamadt-orban-viktorra-argentinaban-video