Tényekkel lehet meggyőzni. Propagandával, álhírekkel semmiféle módon nem tudod megváltoztatni a véleményem.
Azokat leleplezem, ez sokaknak fáj. De ez jó, segíti tisztábban látni folyamatokat. Neked is.
Vigasztaljon az, hogy eddig majdnem mindenben nekem volt igazam.
Ezzel szemben, ha hagytam volna, hogy a másik oldal véleményét rám erőltessék, akkor a következő kérdésekre nem tudnék válaszolni:
- Ha Ukrajna nem is létezik, a katonák elfogytak, a NATO meg dilettáns barmok gyülekezete, a nyugati fegyverek csődöt mondtak, akkor MIÉRT NEM HALAD AZ OROSZ TÁMADÁS KÉT ÉVE?
- Ha a gyenge nyugati hadiipar kifogyott a gránátból, az orosz meg az összeset gyártja a világon, akkor MIÉRT NEM TUDJÁK Avgyijivka -t SEM ELFOGLALNI?
- Ha a nyári ukrán ellentámadás kudarca után immár 3 hónapja az oroszok támadnak, akkor hogy lehet, hogy még azt sem tudták visszavenni, amit a kudarcos ukrán elfoglat? Például Robotyne-t?
- Ha az orosz haderő elvesztette Harkov környékét, Herszont, kiverték Kijev mellől, akkor miért kellene Bahmut vagy Marinka települések visszaszerzését a háború orosz győzelmének látni?
Amíg nem tudsz ezekre a kérdésekre propaganda mentes választ adni, addig MIÉRT változtassam meg a véleményem?
És hogy lásd mennyire kirekesztő a véleményed, nézd csak mit írtál (mentegetőzés képen) korábban:
Szóval most akkor, nekem nem lehet más véleményem, mert te vagy mások győzködnek, ha nem fogadom el a papagáj módon szajkózott véleményt, akkor én vagyok "papagáj"?
Vedd már észre magad, hogy nem az dönti el a vitát, hogy hány ember mond mást, hanem a tények, bizonyítékok, cáfolatok. És még csak nem is egymást kell meggyőznünk! Sokkal fontosabb, hogy aki esetleg ide téved olvasgatni, az maga dönthesse el a véleményét a dolgokról,
ne kelljen már itt mindenkit "meggyőzni", mindenkinek ugyanazt gondolni erről a háborúról. Fogadd el, hogy szakmai érvekkel kell alátámasztani mondandódat, ha szakmai vitában szeretnél véleményt formálni.