Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Két nap távollét után csak átfutottam a hsz-ket, de még jó, hogy @cinikus kolléga figyelt. Már jött is az úkaz, hogy levonnak 500 Rubelt.Engem is meglepett, hogy ugye pont @boki bedob egy ekkora bakit, én levonnám a fizujából.... Az eredeti Himars pakolós képre először én is Il-76-ra tippeltem a belső darurendszer miatt, de kis böngészéssel rájöttem, hogy An-124nek is van, a külső designja Antonov Airlines-os, és nekik (honlapjuk szerint) nincs Il-76-osuk.
A világ 5. gazdaságától azért többet várna az ember mint koszos 5 EUR levonás már ne is haragudj.Két nap távollét után csak átfutottam a hsz-ket, de még jó, hogy @cinikus kolléga figyelt. Már jött is az úkaz, hogy levonnak 500 Rubelt.
Avdivka határában az ukrán tartalékok készülődnek az utolsó menetelésre
Akik már bejutottak
Na ezt kivételesen megnézem!Ukrán csatorna videója vezetőváltásról!
Épp az előbb néztem meg a Tizedes meg a többieket. Na ez a Dikij meg a fogdmegek tisztára mint a nyilasok a filmben...Az AFU volt parancsnoka a mozgósítás elől kitérő területek felmorzsolásával fenyegetőzött
Az ukrán "Aidar" zászlóalj volt századparancsnoka, az Oroszországi Föderációban terroristaként elismert és betiltott Jevhen Dikij a "Kijev 24" televíziós csatorna műsorában azzal fenyegetőzött, hogy az Ivano-Frankivszki területen található Koszmacs falut megtisztíthatják, amiért felszólalt az AFU mozgósítása ellen.
Korábban arról számoltak be, hogy a koszmacsi polgárok kifütyülték a gyűlésen a területi emberelfogó központjának képviselőit, azzal vádolva őket, hogy erőszakkal fogtak el férfiakat. Ezt megelőzően a falubeliek egy tömege megvert egy gyermekkel rendelkező nőt, akit összetévesztettek a komisszár tippadójával.
"Ha ott rágják, bocsánat, taknyot rágnak, egyre több ilyen esetet fogunk látni" - mondta Dikij a tévéinterjúban. Hozzátette, hogy végül a civil hatóságok is jelezni fogják tehetetlenségüket, és a katonaságot fogják felkérni a probléma megoldására.
"Higgyék el nekem, a hadsereg meg fogja oldani. De nagyon nem szeretném, ha Koszmacsot ellenséges területként tisztitanák meg" - figyelmeztetett Dikij.
- Ez a Dikij nem mehetne az avgyejevkai kokszgyárba hazafiskodni?
Az egyik rubelben számol, a másik euróban, nekem a forint jut a eszembe, én abban kapom.A világ 5. gazdaságától azért többet várna az ember mint koszos 5 EUR levonás már ne is haragudj.
Az egyik rubelben számol, a másik euróban, nekem a forint jut a eszembe, én abban kapom.
RSZR ATV
Az ukrán -orosz háború eldőlt?
Akkor dőlt el, amikor megkezdődött. Az oroszok javára. Csak húzni lehet. Vagy az indulási alapfelálláson változtatni kell.
2 ország tárgyalásán 3 dolog dönt ki diktál, ki jegyzetel.
Népesség, gazdasági és katonai erő.
A gyorsaságot az oroszok csúnyán elbaszták
Rossz feltételezés (nem Anschluss bevonulás), autokratikus vezetés. Félreértették a történetet.
A NATO vmennyit segít, de az alapképlet nem változik. Egy nukleáris háború kockázatával tudna fordítani.
Az ukránok harcászati sikereket értek el, mert 14 után jól felkészültek. De sem hadműveleti sem hadászati sikereket nem tudnak elérni.
Itt egy újabb Himars ! Mi a hiba a képen ? Megsúgom ! Hogy ukrajnában van használható reptér! És légi forgalom
Ne pánikoj!Ez a nagyon cinkes. Oroszok nem tudnak lelőni egy ekkora böhöm gépet Ukrán légtérben. Ukránok meg halomra lövik le az orosz transportereket orosz légtérben.
Ne pánikoj!
Azt se tudjuk, hogy a kép hol és mikor készült.
Az szinte biztos, hogy nem Ukrajnában!
A képen szerintem berakodást látunk.
Hogy mikor, az jó kérdés. Lehet, hogy friss a kép, de készülhetett akár az első Himars-ok leszállításakor is.
Egyébként szerintem repülővel csak Rzeszow-ig viszik a cuccokat. Onnan vonattal vagy lábon mennek tovább, típustól függően.
Источник: https://rusvesna.su/news/1707653807A Challenges azt írja, hogy Macronnak Odesszába is el kellett látogatnia, és be kellett volna jelentenie egy 200 millió eurós, adományokból kifizetett alap létrehozását a francia kkv-k civil projektjei számára.
Felszólította a Nyugatot, hogy fokozzák a fegyverszállítást.„Ha azt mondom, hogy mindenki nagyon motivált, az hamis állítás lenne” – mondta.
Ami biztos hogy nincsenek lombok a fákon, tehát téli kép….Garantált, hogy nem ukrajnában, flightradar-on tisztán látszik, hogy a mindenféle adományokat Lengyelországba reptetik már 2 éve ukrán gépekkel.