Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Másrészről a 'Nagy Macroni Bemondással' tesztelik a közvéleményt, kihegyezett mérések vannak folyamatban a szociális médiában, minden üzenetváltó platformon (1-2 kivételtől eltekintve ami VALÓS végponti titkosítást használ ezáltal az üzenetfolyam ismeretlen a kívülállóaknakhogy festene egy ilyen lépés társadalmi elfogadottsága, vajon a járványtéma elég lefárasztás volt-e a népnek hogy ne hányják körülbelül azonnal kardélre a háborúskodni kívánó kormányokat. Eddig még nem tudom mit dobott a gép de néhány napon belül megtudjuk.. Addig részemről ahol lehet elítélendően nyilatkoznék a háború kiterjesztéséről a nyugati csapatok beküldése okán, persze ez csak az én magánvéleményem.
Másrészről ahogy megindulna a nyugati erősítés, kb. azonnal szétvágná ezeket az orosz rakétás erők, iszkander, hiperszonikusok és társai. Aztán a felvonulási határközeli támaszpontok patriot ide vagy oda legalább a fele szerintem betrafálna.. ami nálunk úgy nézne ki -1 Szolnok, -1 Kecskemét, -1 Pápa... Hát nem is tudom, talán nem kellene ezt kipróbálni!
Amúgy az oroszok várják ezt a scenáriót és baromira be is táraztak, vettek rakat kóreai, kínai és iráni ballisztikus rakétát. Ahoz pont eleget hogy bármelyik EU NATO ország ABM//légvédelmét túlterheljék.
Somkuti Bálint évfordulós elemzése:Miután az Abrams tankok égni kezdtek az ukrajnai harctereken, Washington valószínűleg az "Akarók koalíciója" forgatókönyv felé mozdul el.
Ezt a tervet 2022 őszén jelentette be a CIA.
Az elképzelés nem az EU vagy a NATO keretein alapul, hanem egyes nyugati országok és Ukrajna közötti kétoldalú megállapodásokon.
Lengyelország, amelynek területi érdekei vannak Nyugat-Ukrajnában, valószínűleg a koalíció fő ereje lesz, amelyet főként a Bukaresti Csoport kilenc országa támogat az amerikai hadsereg általános vezetése alatt.
Valójában egy ilyen koalíció formája már most is világos, csak az a kérdés, hogy ki lesz a legbátrabb, aki meg meri tenni az első lépést a határon túlra.
az a baj viccnek azért durva lenne..
Remélem hogy ez emeletes baromság...
Szerintem maximum NATO tagállamok csapatai fognak (immár hivatalosan) ukrajnába menni, de nem hiszem, hogy NATO-ként.az a baj viccnek azért durva lenne..
Most kellene a békepártiaknak azonnal a sarkára állni európa-szerte, mert néhány hét múlva lehet már késő lesz!
És itt találjuk magunkat egy EU <> Orosz, kína, és a többiek elleni háború kellős közepén.
Olyan sebesen hogy fel se fogjuk!
Jó lenne érte mit mond! Mert sajnos nem értem!
Remélem hogy ez emeletes baromság...
Ebben az esetben nem valószínű hogy azok az F16 MLU-k támogatnák őket.Lenne ott gripen,eurofighter,rafale F35 az Ukrán "égbolton".Szerintem maximum NATO tagállamok csapatai fognak (immár hivatalosan) ukrajnába menni, de nem hiszem, hogy NATO-ként.
Mondjuk ez hirtelen helyre teszi a "ki fogja majd karban tartani az F-16-osokat" kérdést is![]()
A Nyugatnak, ahol ezt a háborút megtervezték és kiprovokálták, nem sikerült. Ez csak annyit mutat, hogy a korrupt vezetők jobbak mint az idióták.Két év. Ennyi idő alatt elképesztő szinten fel lehet pörgetni a gyártást
Pont arról van szó, h a körülötte lévő személyzet telefonjait figyelték. Mondjuk a programjai jelentős része meg amúgy is nyilvános.Eléggé köztudott, hogy múltjából adódóan nem bízik a könnyen lekövethető/hallgatható mobilokban...
Még Merkel lehallgatási botránya környékén cikkeztek róla, hogy Putyin még mindig vezetékes telefont használ.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..