Alapvetően hibás az érvelésed. Mintha egy megszökött rabszolgát elkapnál és jól megkínoznál utána pedig megmondanád neki hogy nesze te barom ugye hogy jobb volt a földeken melózni nekem.
Máshogyan teszem fel a nagy kérdést.
1992 - 2014 között Milyen rabszolgasorban senyvedtek az ukrajnaiak ?
Mit nem szabadott, sőt volt tiltott Ukrajnában csinálni ?
Miben nyomták el az oroszok az ukrajnaiakat ?
Neked Mi jut eszedbe az 1992 - 2014 közötti Ukrajnáról ?
Ukrajna az 2014 nyomán került rabszolgasorba, és még halálsorra is.
Az ukránokat kérdezd ne engem. Én csak azt látom, hogy hajd három éve vívnak egy véres háborút az oroszokkal és nem akarják abbahagyni. Azt felejtsük el, hogy olyan létezik a világon, hogy egy népre rákényszerítesz egy háborút az akarata ellenére.
Kétféle ukrán van:
Aki Ukrajnában él, és aki Oroszországban.
Oroszországban él 5,8 milla ukrán, ők a harmadik legnagyobb nép / nemzetiség, a fehéroroszok után.
2022. február 24.-én megtörtént a háború, és 8 milla ember le is lépett Ukrajnából, amíg az SzBU, az Ukrán Hadsereg, és a Határőrségük át nem ment karhatalmi stílusba.
Legutóbb olyan is volt, hogy 30 + ukrán teherautóval, a kerítést átszakítva próbált szökni Magyarországra, és sikeres volt az akciójuk.
Ők most jól, vagy rosszul döntöttek ?
A II. világháborúban a németek a Reichstag elestéig ellenálltak, vajon azért tették, mert annyira fanatikusan hittek a Kormányban, és az ideológiában ?
Amikor az ukránok követelőznek, hogy még Németország is őnekik tartozik, Hogyan gondolják ?
Az ukrajnai ukránok egy tekintélyes része teljesen összeférhetetlen, és elszabadult hülyegyerek módjára viselkedik.
Lehet h szeretnének változtatni ?
Oszt hogyan ?
Az elmúlt 20 - 30 év a rendelkezésükre állt, de nem sikerült, helyette a lehető legrosszabb döntéseket hozták.