Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
<blockquote rel="boki">Meg Azerbajdzsánnak és már Iraknak is. Igaz neki TOS-1A.
Persze ez is az ukrán propaganda része.
Ezzel a szedett vedett felszerelessel, meg sarga karszalaggal pont ugy neznek ki mint valami airsoftosok.
A fonti kepeken az a 4 kereku nyuszibusz ami tele van katonakkal az mi? Onlyan magyar PSZH feelingje van nekem, de biztos nem az.
<blockquote rel="boki">Meg Azerbajdzsánnak és már Iraknak is. Igaz neki TOS-1A.
Persze ez is az ukrán propaganda része.
<blockquote rel="boki">Nem tudom, olvassa-e valaki Oo-ban a HTKA-t, de korábban írtam ,hogy jol jonne az onvédelmi eroknek a TOS-1 " Buratino",
Ma meg az ukránok bejelentik , hogy a luganszki onvédelmi erok kaptak 3 darab TOS-1 -et. (ha igaz)
http://vz.ru/news/2014/8/12/700005.html
Ezek mivel tudnak többet mint a Grad
Ez az ukrán helyzet és a hozadékai teljesen olyan mint egy póker parti. Mindenki lassan emeli a tétet, de előbb utóbb teríteni kell a lapokat, mert az asztalon középen lesz minden betéve. Akkor viszont csak egy valaki nyerhet, reméljük, hogy nem a "kibic"!
Én arra lennék kíváncsi, hogy a szakik honnan jutnak szinte percnyi pontosságú, igen komoly felderítési adatokhoz és információkhoz, hiszen önálló felderítő eszközeik nem nagyon vannak? Szerintem az ukrán hadseregbe is be vannak "épülve", amellett, hogy az oroszoktól biztosan kapnak információkat.
Az ukránok belegyeztek, hogy az orosz kamionok átlépjék az ukrán határt a segéllyel, de elotte átnézik a kamionokat, nincsenek-e benne orosz katonák.
Ezt nemrég jelentette Lavrov kulugyminiszter.
80 db magyar harckocsi Ukrajnának?
http://www.hidfo.net/2014/08/12/hulladekvas-araert-eladott-honvedsegi-harckocsik-utban-az-ukrajnai-haboru-fele
boki
A légi deszantosokról egy nagyon jó film jut eszembe és ennek a filmnek a címe itt is helytálló, átvitt értelemben: A HÍD TÚL MESSZE VOLT (VAN).
Örülök, hogy az ukriknak megjött az esze, a segély szállítmánnyal kapcsolatosan, mert azért iszonyatosan nagyot bukhattak volna vele, ha "kötik az ebet a karóhoz".
Az ukrán támadással mi van Doneck ellen?
Ez a T-72 dolog engem is aggaszt. Jó lenne több infó. Nincs ott Záhony környékén HTKA-s spotter, vagy valakííí..?