<blockquote rel="emel"><blockquote rel="vadani"><blockquote rel="gacsat">
<blockquote rel="vadani">Boki vagy valaki!
Összeszedné valaki nekem, hogy miért nyílik a valóság és a fikció közt ekkora a különbség a nyugati és lázadói oldal sajtója között? Mert ez már az eddigiekhez képest is a döbbenetes szintet hozza.
Másik tudható, hogy a katlanokból milyen és mekkora mennyiségű fegyverzet várható? Bárkinek erről bármi infója esetleg?
Nekem úgy tünik, hogy a nyugi sajtó, az Origótól a CNNig, pofátlanul hazudik. Teljesen alaptalan hírekkel tömik a népet. Amikor 3-4 nap késéssel kiderül a nyilvánvaló igazság, az már nem érdekel senkit. Rasmussen meg továbbra is simán hivatkozik a már a főnökei által is cáfolt kacsa hírekre.
Ilyeneket utoljára a béketáborban olvastam, 82ben. Ti., hogy a szírek a Béka völgyben lelőttek 45 izraeli repülőt. ( TASSz jelenti.)
Különben az oroszok általában ugyanígy hazudnak, csak azokat Boki nem gyűjti ide. Mondjuk pont e topikban nem kell sokat kamuzniuk, de a TVbemondó nőjük nem véletlenül mondott fel élő adásban.
</blockquote>
Csak egyszerűen rácsodálkozom, hogy hiába az internet a haladás stb. De ugyanott toporgunk mint 50 éve, etetik velünk a sz..... és hámozd ki az igazságot magadnak. </blockquote>
Miért, őszintén, mit vártál??!! Attól hogy internet, ugyanazok ugyanúgy hazudhatnak, mint a TV-ben és az írott sajtóban, sose lesz olyan, hogy aki hazudik, annak a szövege csak pirossal, aki igazat ír, azé meg csak zölddel fog nekünk megjelenni! Gondolkozni viszont régen se volt tilos (legfeljebb elmondani az eredményt), ma meg méginkább ajánlatos. Segítséget kérni és információt szerezni több oldalról ma egyszerűbb, de ugyanúgy nekünk kell megemészteni.</blockquote>
A kamerás mobilok korában azért többet vártam. Ez az oroszokat lefilmezni senki sem tudja..... effektus. Vagy ma is próbálsz híreket összeszedni de máig nagyon összeszedetlen az internet ehhez. </blockquote>
Na látod, tudsz te gondolkozni önállóan is, szóval úgy kell elhinni az orosz beavatkozást is, mint az iraki vegyifegyvert - mindaddig, amíg nincs rá bizonyíték! De nekem legalábbis nem bizonyíték néhány műholdfotó, amiről nem tudhatom, mikor és milyen területről készültek, és csak nehezen azonosíthatóak rajtuk még a nehézfegyverek is, az meg hogy kinek a kezében vannak, ki lő vele és hova, az egyáltalán nem!! Azt meg már régen megtapasztaltam, hogy a politikusok szavai nem az igazságot rejtik, hanem az érdekeket.