[HÍREK] Ukrajnai fegyveres konfliktus

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

kokusz

Member
2015. augusztus 23.
458
0
16
Antigonosz ez aztán egy elbaszott szaki roham volt.Az a tank nem értem hogy mért ment tovább , meghalt 4 szaki !!! Amugy ez az egyik kedvenc videóm !!!
 

kokusz

Member
2015. augusztus 23.
458
0
16
Mi lesz az uraddal amazon? A DNR és az LNR is aláírta a nehéz fegyverzet teljes kivonásáról szóló egyezményt. Nem tankozhat majd szegény, innen kezdve csak rakodóként meg ganajozóként veszik majd hasznát.
Bazd meg Ulippo te fogod az Ukránok ganéját megenni !!!
 

szegcsab

Well-Known Member
2015. január 25.
6 910
15 224
113
Nadiya Savchenko pilótanő elfogása tavaly jún.17.Metalist falunál, Luganszk közelében:

https://youtu.be/4Zlvj5pLCBQ
 

boki

Well-Known Member
2012. május 18.
48 113
82 847
113
Nadiya Savchenko pilótanő elfogása tavaly jún.17.Metalist falunál, Luganszk közelében:

https://youtu.be/4Zlvj5pLCBQ

Ma egyébként bírósági tárgyalásán beismerte, hogy információval láttá el az ukrán tuzérséget , hogy hová lojjon.
 
T

Törölt tag 1526

Guest
Inkább örülnie kell az amazonnak, hogy az ura már nem megy csatába a tankkal. Vagy tán az lenne jobb ha ott sülne meg abban a vaskoporsóban? Soron következik az a minszki pont is amellyel kivonják az idegen katonákat Kelet-Ukrajnából, lassan kivonják őt is mint a nehéz fegyvereket. Örülhet, hogy már a háború végére ért ki és nem maradt ott értelmetlenül egy olyan háborúban amihez semmi köze.
 

ghostrider

Well-Known Member
2014. július 18.
9 321
26 513
113
Nem lesz ott béke, az egy nagy délibáb, hogy ezek valamikor is megbékélnek egymással. A harckocsik és a nehéz fegyverzet pedig csak hátrébb lesz vonva, nem kivonva! Igazából egy nesze semmi fogd meg jól, de nagyon meggyőzően hangzik, főleg a civileknek. Csodapók ébredj fel csipkerózsika álmodból, rád fér.
 

harcosamazon

Member
2015. szeptember 1.
98
0
6
Mi lesz az uraddal amazon? A DNR és az LNR is aláírta a nehéz fegyverzet teljes kivonásáról szóló egyezményt. Nem tankozhat majd szegény, innen kezdve csak rakodóként meg ganajozóként veszik majd hasznát.

ulippo! Rájöttem, hogy neked fingod sincs egy hadsereg működéséről. Az uram miatt nem kell aggódnod. Sok mindenre kiképezték a légióban. Nem csak a harckocsikra. Egy jól kiképzett légiós egy megélezett gyalogsági ásóval is képes bármire. Azonkívül egy fegyelmezett katona a rakodást és ganajozást is elvégzi, ha az a parancs. De a hozzászólásaidat olvasva, te még a saját ganajodat sem pucolod el magad után. Még egyszer megkérlek, hogy ne beszélgessünk, mert te sötét vagy, mint az éjszaka. Elmondanám, hogy te bűnösebb vagy bármely külföldi önkéntes katonánál, mert te egy háborús bűnös, disznófejű nyalókakirálynak drukkolsz, aki gyáván a civileket öleti, ahelyett, hogy megtanulnának férfi és katona módjára harcolni katonák ellen.
 

boki

Well-Known Member
2012. május 18.
48 113
82 847
113
<blockquote rel="kokusz">Én mondtam hogy Ulippo egy bestia !!!
Azon gondolkodom, hogy nem Ukrán származású-e. Mert ennyire fanatikus uki imádó ép eszű ember nem lehet.
</blockquote>

Szerintem sem magyar ember.
 

krova

Well-Known Member
2010. december 13.
243
759
93
Ulippo ülj le egyes.
Kéretik 1000 szer leírni tank alatt a gépjárművek üzemanyag tartályát értjük.
Te szerintem Harckocsira gondoltál,bár a gondoltál kifejezés erős úgy érzem.