A világ 193 (?) országából hogy sikerült pont ezt a hármat kiválasztani?Sugárhajtású drón fejlesztése Ukrajnával, Mexikóval és Tajvannal kozosen:
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A világ 193 (?) országából hogy sikerült pont ezt a hármat kiválasztani?Sugárhajtású drón fejlesztése Ukrajnával, Mexikóval és Tajvannal kozosen:
Mexikót én sem értem, de Tájvan nem hülyeség!A világ 193 (?) országából hogy sikerült pont ezt a hármat kiválasztani?
Én bemásoltam az interjút. Ha erre hivatkozik a tweet, azt vki beleálmodta, mert nincs benne ilyenről szó.A világ 193 (?) országából hogy sikerült pont ezt a hármat kiválasztani?
A világ 193 (?) országából hogy sikerült pont ezt a hármat kiválasztani?
.A világ 193 (?) országából hogy sikerült pont ezt a hármat kiválasztani?
A törökök miért is akarnának maguknak konkurenciát?Azt nem értem, miért nem a törökökkel kevernek inkább valamit, velük úgyis kiemelkedően jóban van vezetőségünk.
.A törökök miért is akarnának maguknak konkurenciát?
Nem igazán szorulnak az AERO-ra - finoman fogalmazva.
Szuper! Mar csak angolul kellene megtanulni akkor, mert jelenleg ugy hangzotok, mint egy enyhen retardalt fogyatekos.Sugárhajtású drón fejlesztése Ukrajnával, Mexikóval és Tajvannal kozosen:
Gyakorlat van Pápán.Láttam 3 alcát formációban alacsonyan repülni Bfüred-Csopak-Veszprém kanyarban, ahol a Gripenek is gyakorolnak..póttartály s állítólag rakéta is volt rajtuk..bár én nem vizslattam hogy van a rakéta rajtuk, de jól néztek ki az biztos. Du 2-3 körül.
Ez egy kivonat volt, itt a teljes interjú.A cseh repülőgépgyártó harci drónok gyártását tervezi. Gyorsnak és intelligensnek kell lenniük
Český letecký výrobce plánuje vyrábět bojové drony. Mají být rychlé a inteligentní - Echo24.cz
„Určitě to nemůžeme ignorovat,“ odpovídá prezident Aera Vodochody Viktor Sotona na otázku, zda by chtěl nejstarší český letecký výrobce v budoucnu vyrábět i bezpilotní letouny, jejichž význam se v moderních konfliktech ukazuje jako klíčový. „Máme tu projekty, které jsou léta rozpracované a...www.echo24.cz
Az NG szimulátora kész
Tök jó, csak egy szót se értek belőle
Nah, B+.Csehországban lesz az egyik európai certifikált pilótaképzo kozpont az F-35-osokre.
V Česku vznikne Top Gun. Státní podnik bude trénovat piloty F-35
Státní podnik LOM Praha bude cvičit evropské piloty pro létání s bitevníky páté generace F-35 Lightning II, které vyrábí Lockheed Martin. Čeká miliardové tržby.www.e15.cz
Még kell majd rendelniük L-39NG-t. 4 kevés lesz.