T
Törölt tag 250805
Guest
Ha ár-minőség-idő függvényében nézzük akkor szerintem a Spartan a legjobb választás számunkra. Ahogy a szlovákoknak, románoknak, bulgároknak stb. megfelel, szerintem a mi igényeinknek is megfelelne. Az ára is elérhető számunkra, 3-4 db-ot bármikor tudnánk vásárolni. Nagyobb méretű jármű szállítása szerintem nem lesz gyakorlat, ha igen úgy bérelhető polgári gép. És ami szintén szempont: nekünk most kellene a szállítógép és nem a távoli jövőben. Kiforrott típus, évek óta gyártják, sőt már a továbbfejlesztett változatot. Valahol olvastam, hogy már minden korábbi megrendelést teljesítettek, az utolsó gép van gyártás alatt, rövid idő alatt le tudnák szállítani a kért gépeket.Melyik európai termékre gondolsz az A400-ra vagy a Spartanra esetleg a C-295-re.A kínai minőség kapcsán pedig elsősorban a kínai repülőgép gyártásra céloztam,de ha már felhoztad a kínai védőeszközöket,egy olyan helyzetben amikor mindenki lélegeztető gépekre és védőeszközökre vadászik,és kis túlzással megvesz mindent ami csak kicsit is hasonlít ezekre a termékekre,akkor abban a helyzetben előfordul,hogy minőségi problémák léphetnek fel,mondom ezt úgy,hogy engem aztán nem lehet azzal megvádolni,hogy narancshívő vagy Kína párti lennék.Természetesen tiszteletben tartom a véleményedet a brazil ipari termékekkel kapcsolatban,de ha esetleg nem láttad akkor érdemes megnézni azokat az ábrákat,amelyeken részletesen fel van tüntetve,hogy a gép részegységei melyik gyártótol származnak,azt hiszem az albatrosz topikban megtalálhatod őket.