[HUN] Airbus A330

 • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

  --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

  A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

  Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

  Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

  Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

 • Az elmúlt évek tapasztalatai alapján, és a kialakult helyzet kapcsán szeretnénk elkerülni a (többek között az ukrán topikban is tapasztalható) információs zajt, amit részben a hazai sajtóorgánumok hozzá nem értő cikkei által okozott visszhang gerjeszt. Mivel kizárható, hogy a hazai sajtó, vagy mainstream szakértők többletinformációval rendelkezzenek a fórumhoz képest a Wagner katonai magánvállalat oroszországi műveletével kapcsolatban, így kiegészítő szabály lép érvénybe a topik színvonalának megőrzése, javítása érdekében:

  • a magyar orgánumok, közösségi média oldalak, egyéb felületek hírei és elemzései (beleértve az utóbbi időkben elhíresült szakértőket is) nem támogatottak, kérjük kerülésüket.
  • a külföldi fősodratú elemzések, hírek közül az új információt nem hordozók szintén kerülendők

  Ezen tartalmak az oldal tulajdonosának és moderátorainak belátása szerint egyéb szabálysértés hiányában is törölhetők, a törlés minden esetben (az erőforrások megőrzése érdekében) külön indoklás nélkül történik.

  Preferáltak az elsődleges és másodlagos források, pl. a résztvevő felekhez köthető Telegram chat-ek, illetve az ezeket közvetlenül szemléző szakmai felületek, felhasználók.

Bálint

Well-Known Member
2020. augusztus 31.
7 219
24 457
113

Megérkezett az időszakos nagykarbantartásra az első Airbus A330-as szélestörzsű az Aeroplex új hangárjába. A magyar kormány áruszállító repülőgépének fogadásával a vállalat mellett a hazai légiipar is új szintre lépett
 

Terminator

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
2010. április 19.
36 754
70 634
113
Mintha Észak-Amerika felé tartana most a gép... ha jól emlékszem, arra még nem járt.
 
 • Tetszik
Reactions: hete

Blitz97

Well-Known Member
2020. május 13.
4 541
11 079
113

hete

Well-Known Member
2021. január 7.
682
1 695
93
A Galistair Malta Airbus A330-343(P2F) repülőgépei pedig március közepe óta változó napokon hetente egy alkalommal repülnek a Budapest – Almati – Csengcsou – Almati – Budapest útvonalon.

Ez a plusz járat kiegészíti a magyar állam tulajdonában és a Wizz Air üzemeltetésében lévő Airbus A330F cargo-chartereit, amelyeket a Ghibli-CECZ-cégcsoport vesz igénybe, miután az útvonalon korábban repülő moldáv Aerotranscargo Boeing 747-400F repülőgépei az év eleje óta teljesen eltűntek Ferihegyről.
 
 • Tetszik
Reactions: SilvioD

hete

Well-Known Member
2021. január 7.
682
1 695
93
fössék már le azt a hungary feliratot:D

uGSulDi.jpeg
 
 • Dühítő
Reactions: svajcibeka

hete

Well-Known Member
2021. január 7.
682
1 695
93
Ja csak poénból írtam, arra reflektálva, hogy pár hónapja az itteni libernyák fórumtársaink milyen hisztit lenyomtak, hogy így néz ki a gép, pedig pont ez az általam linkelt (sajnos nem általam készített) szép kép mutatja meg eddig a legjobban, hogy milyen, jó, hogy ilyen lett.
 
 • Tetszik
Reactions: tindalos and BJani

alali77

Well-Known Member
2011. szeptember 19.
3 797
9 443
113
Ja csak poénból írtam, arra reflektálva, hogy pár hónapja az itteni libernyák fórumtársaink milyen hisztit lenyomtak, hogy így néz ki a gép, pedig pont ez az általam linkelt (sajnos nem általam készített) szép kép mutatja meg eddig a legjobban, hogy milyen, jó, hogy ilyen lett.
Én libernyák vagyok, az első képeken tök béna volt, nem tudom én véleményeztem-e itt, de közben tök jól néz ki, valóban.
 
 • Tetszik
Reactions: Blitz97 and BJani

Zaphod Beeblebrox

Well-Known Member
2020. április 1.
3 833
13 318
113
Kina - Hangzhou Április 27.
1356029-1682674866.webp