[HUN] Airbus A330

Megérkezett az időszakos nagykarbantartásra az első Airbus A330-as szélestörzsű az Aeroplex új hangárjába. A magyar kormány áruszállító repülőgépének fogadásával a vállalat mellett a hazai légiipar is új szintre lépett

Mintha Észak-Amerika felé tartana most a gép... ha jól emlékszem, arra még nem járt.

• Tetszik
Reactions: hete
A Galistair Malta Airbus A330-343(P2F) repülőgépei pedig március közepe óta változó napokon hetente egy alkalommal repülnek a Budapest – Almati – Csengcsou – Almati – Budapest útvonalon.

Ez a plusz járat kiegészíti a magyar állam tulajdonában és a Wizz Air üzemeltetésében lévő Airbus A330F cargo-chartereit, amelyeket a Ghibli-CECZ-cégcsoport vesz igénybe, miután az útvonalon korábban repülő moldáv Aerotranscargo Boeing 747-400F repülőgépei az év eleje óta teljesen eltűntek Ferihegyről.

• Tetszik
Reactions: SilvioD
fössék már le azt a hungary feliratot:D

uGSulDi.jpeg

• Dühítő
Reactions: svajcibeka
Ja csak poénból írtam, arra reflektálva, hogy pár hónapja az itteni libernyák fórumtársaink milyen hisztit lenyomtak, hogy így néz ki a gép, pedig pont ez az általam linkelt (sajnos nem általam készített) szép kép mutatja meg eddig a legjobban, hogy milyen, jó, hogy ilyen lett.
Én libernyák vagyok, az első képeken tök béna volt, nem tudom én véleményeztem-e itt, de közben tök jól néz ki, valóban.

• Tetszik
Reactions: Blitz97 and BJani
Kina - Hangzhou Április 27.
1356029-1682674866.webp