[HUN] Airbus A330

Szép lett, kicsit olyan olajmonarchia jellege lett ezzel az arannyal meg betűtípussal:D
IPk22vu.jpg
A betűtípussal semmi baj, de a képen Dreamlinerek láthatók... :) :) :)

Én nem vagyok egy spotter, repülőgép "buzi", de ez azért odaken.
Ami elsőre nem esik le, de nagyon sokat dob az öszképen, az a pilótafülke ablakkereteinek fekete színe, ami olyan kontrasztossá teszi a dolgot. Meg ad neki egy kis "Repcsik" feelinget. :rolleyes:
Szerintem nagyon szép lett. Imádom. :)
Nem görcsölnék, ha a meglévő Falcon-okból is lenne ilyen festésű VIP gép, mert hát ugye nem lettek belőlük felderitők meg miegymás. Helyette pedig kötelezően jövetne majd az, ami valóban az lenne, ami igérve volt. :rolleyes:

• Vicces
Reactions: formosa1
Szerintem nagyon szép lett. Imádom. :)
Nem görcsölnék, ha a meglévő Falcon-okból is lenne ilyen festésű VIP gép, mert hát ugye nem lettek belőlük felderitők meg miegymás. Helyette pedig kötelezően jövetne majd az, ami valóban az lenne, ami igérve volt. :rolleyes:
Ott a lényeg az Air Force-on van. Emiatt kell annak a többi gép szürkéjében "pompázni".
Egy átfestés - szerintem - ott nem csak pénzkidobás lenne, de az Orbán Kormány ideje alatt szerintem elképzelhetetlen is. Mert akkor azonnal lenne az ellenzék részéről egy "Na ugye, megmondtuk!" pillanat.

Ott a lényeg az Air Force-on van. Emiatt kell annak a többi gép szürkéjében "pompázni".
Egy átfestés - szerintem - ott nem csak pénzkidobás lenne, de az Orbán Kormány ideje alatt szerintem elképzelhetetlen is. Mert akkor azonnal lenne az ellenzék részéről egy "Na ugye, megmondtuk!" pillanat.

Teljesen mindegy, hogy melyik gépet mikor, milyenre fessük, nevezzük, nézd meg a mostani kommenteket: pénzkidobás, Viktort és bandáját ezzel fogják utaztatni, azért lett arany színű, hogy választás után ezzel fogják menekíteni az aranytartalékot stb...