A 3-ast meg a 4-est is lehet megmutatják.
Azokból szerintem már nem csinálnak ekkora műsort. Wiener Neustadtból mennek majd egyből Szolnokra.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A 3-ast meg a 4-est is lehet megmutatják.
Bár nem terveztem kimenni, de végül csak Budaörsön találtam magam délután:
A német gépen a jobb tolóajtó fölött van egy méretes antenna, ami a miénkről hiányzik. Az mi lehet?
A német gépen a jobb tolóajtó fölött van egy méretes antenna, ami a miénkről hiányzik. Az mi lehet?
Dehogy!Esetleg nem azért érkeztek ilyen későn (nov. 2.fele) az első gépek. Mert most fejeződtek be Szolnokon az építési/felújítási Munkálatok? Minden esetre fogadó oldalon most már akkor minden rendben. Az idei évre 4 gép van betervezve. Remélem a másik 2 gép is hamarosan útnak indul hozzánk...
Tipikus magyar. Az édes szar is keserű.Áh, akkor ezt is kár volt felújítani......
Eddig az volt a sírás, hogy nem lesz meg időre. Meglett. De egyből jön az újabb rinya. Hihetetlen...1 percet lehet örülni???
Arra jelenleg a Mi-24 sem képes itthon...Tömeges páncélos elhárítás.
Arra jelenleg a Mi-24 sem képes itthon...
Mondtam vagy nem mondtam hogy egy csomó dupla kivilágított és betonfedezékkel védett helikopter leszállót építünk? S még el is tudjuk adni a külvilágnak, hogy csak a focit toljuk, nincs itt semmi haderőfejlesztés P!!!Nem kell sírni, most van pénz mindenre is...
- A Tiger melyik változatával szeretnéd összehasonlítani. A Német UHT vagy a Francia HAD / HAP, vagy az Ausztrál AHT verzióval, továbbá a jelenlegi Mk-2.-vel vagy a tervezett Mk-3 felújítás után?Nem is azzal volt összevetve, és épp ezért nem is arra válaszoltam. A Tigerrel.
Francia HAD vs saját jelenleg párnás székes verzió jó lesz?- A Tiger melyik változatával szeretnéd összehasonlítani. A Német UHT vagy a Francia HAD / HAP, vagy az Ausztrál AHT verzióval, továbbá a jelenlegi Mk-2.-vel vagy a tervezett Mk-3 felújítás után?
- a H145M melyik változatával szeretnéd összehasonlítani? A most megkapott párnás székes verzióval, vagy a típusban meglévő összes potenciált + MUM-T lehetőséget figyelembe véve?
Igen, erre a dobozkára gondoltam - ld. pirossal bekarikázva - az alján azzal a kisméretű késantennával.https://hirado.hu/videok/megerkezte...73JJgGkmhMu2qY96suggtGodr3mD2192_Qu1PtbUx_E4#
Látszik egy pillanatra a doboz a két hátsó MAWS között.
Valaki kereste, íme.
...most már engem is egyre jobban érdekel ez a mütyür, mert nem nagyon véltem felfedezni más gépeken.Igen, erre a dobozkára gondoltam - ld. pirossal bekarikázva - az alján azzal a kisméretű késantennával.