Nem Huszárom.Te lettél egy mindenbe belekötő szar propihuszár.És ezt nem először csinálod meg...
A hatótáv téma a Mi-17-es összehasonlítástól indult. Elkezdesz okoskodni, hogy a katalógus adat igy meg úgy.... Mintha itt nem lenne vele mindenki tisztában, hogy a hatótávolsag MINDEN repülő eszköznél a terheléstől függ.
Mint egy holdkóros vénember. Ha kell ha nem, te beleugatod az airbe az előre bekészített tematikát. Miközben nem tudod, hogy mihez szóltál hozzá. De igazság szerint mindegy is! A trigger az trigger....
Állított neked olyat bárki is, hogy "csataheli"?
De neked mindenképpen kell egy kis lélekmelengető "már megint szart vettünk", meg egy "de bezzeg a románok.." kiselőadást tartani.
Ha jól emlékszem a búrok már meg voltak említve. Most már csak McNamara hiányzik. Hja meg hogy a NER miatt szar az egész.
Felfegyverezhetőségről ment a diszkurzus,amihez hozzászoltam,és nem én hoztam fel az oláh Pumákat.Valamint @Aladeen hsz-ra reagáltam.Nem tetszik?
Leszarom a kötekető propihuszár fejedet.Most untam meg a szarakodó köteketésedet.Misz a francba ignorera.