Félreértesz én nem várom senkitől,hogy önmagát veszélybe sodorva szupertitkos információkat osszon meg.De egy olyan kijelentéssel nem tudok mit kezdeni amely szerint a KC-390 első szériája hibáktól hemzseg de semmi konkrétum nincs a kijelentés mögött.Természetesen biztos vannak hibák,de mit jelent,hogy hemzseg?Rossz helyen van a laptoptartó vagy hibáztak a gép tervezésekor és a gép szerkezetében struktúrális problémák vannak nagyon nem mindegy.Neked nem kell magyaráznom ezt te sokkal jobban tudod nálam.Gondolom annak ellenére,hogy ebben a szakmában dolgozol,te sem jelented ki egyetlen egy vadonatúj géptípus első szériájáról hogy biztos hemzseg a hibáktól úgy,hogy magát a gépet csak az interneten láttad,a saját szakmámban (gépgyártás)az iparági pletykák 80% köszönő viszonyban sincs a valósággal,és ugye most valamiféle információról beszéltem,nem egy feltételezésről amelynek annyi az indokolása,hogy mivel más géptipusoknál ez előfordult akkor a KC-390-s első szériája biztos hemzseg a hibáktól.A saját szakmámból kiindulva találkoztam én már nagy nevű gyártó csapnivaló kivitelezésű és tervezésű vadonatúj első szériás gépsorával és ugyanebben a szegmensben egy viszonylag kis és ismeretlen gyártó remekül megtervezett és kivitelezett gyakorlatilag problémamentes első szériás csomagoló gépsorával.Tehát attól még,hogy az Embraer a nagyokhoz képest kissebb gyártó,az még nem jelenti azt,hogy az első szériás KC-390-n hemzsegnie kellene a hibáknak.