Mit tekintesz nehéznek.mit közepesnek?A BTR80 én könnyűáncélos szintnek tekintem1 nehézdandár +1 közepes + a különleges.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Mit tekintesz nehéznek.mit közepesnek?A BTR80 én könnyűáncélos szintnek tekintem1 nehézdandár +1 közepes + a különleges.
Mit tekintesz nehéznek.mit közepesnek?A BTR80 én könnyűáncélos szintnek tekintem
Ha hinni lehet az ilyen olyan pletykaknak, infoknak amiket termeszetesen nem szabad kezpenznek venni!!
Egy dandarral szamolnak elvileg. 2 hk zszl jal. A dandarhoz megfelelo szamu apc/ifv el. Gumis onjaro tuzerseggel.
Ezeknek az eszkozoknek a nagy resze tobb mint valoszinuleg V4 vonal lesz. Mert masoknal mar komolytalanak szamitunk szerintem. Ezeket az informacios morzsakat honnet szedem? Innet, kulonbozo oldalak cikkeibol, hozzaszolasaibol.
Dudi 2 felszerelt Dandar mennyibe is fajna. Egyszer pont te emliteted meg hogy mennyibe is kerulne egy komplett dandar.
Nem,nem nincs penz szarasig. Ha lenne mar targyalnak pl a lengyelekkel, csehekkel vasarlasrol nem csak erdeklodes szintjen.
Szerintem minket mar nem vesznek komolyan a fegyvergyartok.Sztem ezzel nem vagyok egyedul.
Mit tekintesz nehéznek.mit közepesnek?A BTR80 én könnyűáncélos szintnek tekintem
Csak felszerelesben plusz emberanyagban nem lesznek dandár szinten. Legjobb esetben is csak megfogjak kozeliteni a szintet.1 nehézdandár +1 közepes + a különleges.
Hát ez igy meglehetősen érdekes.És ha a hadművelet jellege ejtőernyős csapetokat igényel,akkor ők lesznek a nehézcsapatok?Vagy az Alpokban a harckocsizók lesznek a könnyűcsapatok?Ha a hadműveleti feladatokat korlátozások nélkül meg tudja oldani, akkor nehéz (összfegyvernemi harc). Ha magában csak töketlenkedni tud, akkor könnyű.
MH: össz "fegyvert fogható" állomány, kb 4000 Egy Dandár, alsó hangon, +Csak felszerelesben plusz emberanyagban nem lesznek dandár szinten. Legjobb esetben is csak megfogjak kozeliteni a szintet.
Hát ez igy meglehetősen érdekes.És ha a hadművelet jellege ejtőernyős csapetokat igényel,akkor ők lesznek a nehézcsapatok?Vagy az Alpokban a harckocsizók lesznek a könnyűcsapatok?
Ki az udvarra a napra. Ez itthon már csak így szokás.Mondjuk a kukázás szerintem minden esetben azt kell hogy jelentse, hogy lezsírozva elrakjuk valahová. Talán dudi is így értette.
Deha feladatvégrehajtási alkalmasság szerin definiálod a nehézdandár fogalmát?Akkor a csak ejtőernyősők által vegrehajtható feladatnál elölépnek nehézcsapatokká.Ergo,rossz a definicióAz ejtőernyős mindig ejtőernyős marad mint ahogy a harckocsi is de a feladat milyensége határozza meg a felhasználás módját.
Önállóan? Alárendelve más haderőnemeknek, tōbbnyire a főerők beérkezéséig. Tűzerőben azért igen korlátozottak. Speciális a feladatukHát ez igy meglehetősen érdekes.És ha a hadművelet jellege ejtőernyős csapetokat igényel,akkor ők lesznek a nehézcsapatok?Vagy az Alpokban a harckocsizók lesznek a könnyűcsapatok?
Rossz értelmezés. Volt iit egy tanulmány , amiben elmagyarázzák, majd előkeresem.Deha feladatvégrehajtási alkalmasság szerin definiálod a nehézdandár fogalmát?Akkor a csak ejtőernyősők által vegrehajtható feladatnál elölépnek nehézcsapatokká.Ergo,rossz a definició
Deha feladatvégrehajtási alkalmasság szerin definiálod a nehézdandár fogalmát?Akkor a csak ejtőernyősők által vegrehajtható feladatnál elölépnek nehézcsapatokká.Ergo,rossz a definició
Deha feladatvégrehajtási alkalmasság szerin definiálod a nehézdandár fogalmát?Akkor a csak ejtőernyősők által vegrehajtható feladatnál elölépnek nehézcsapatokká.Ergo,rossz a definició
Kolléga definiciója volt rossz.Te magyarázatod jó.A mi jelenlegi szintünkön a BTR80 nehéztechnuka,de a világban csak egy könnyű lövészszállitó,Anglománoknak APC.Boxer fegyverzettől függően PSZH,avagy kerekes GyHJ.Alapbol középsúllyú,de felpáncélozható nehézsúlyúvá.A mi"dandárjainkat"máshol könnyűpáncélos ezrednek is jóindulattal neveznékNem definiáltam.Azt írtam,hogy a feladat határozza meg a felhasználás módját.Tehát simán kerülhet a nulla gépesítésű ejtőernyős első vonalba támadni akkor ha a terep alkalmatlan egy nehézdandár számára.Ilyen pl Afganisztán magashegységgel borított része.De ettől még nem lesz nehéz dandár az ejtőernyős dandár.
Kolléga definiciója volt rossz.Te magyarázatod jó.A mi jelenlegi szintünkön a BTR80 nehéztechnuka,de a világban csak egy könnyű lövészszállitó,Anglománoknak APC.Boxer fegyverzettől függően PSZH,avagy kerekes GyHJ.Alapbol középsúllyú,de felpáncélozható nehézsúlyúvá.A mi"dandárjainkat"máshol könnyűpáncélos ezrednek is jóindulattal neveznék