Mit tekintesz nehéznek.mit közepesnek?A BTR80 én könnyűáncélos szintnek tekintem1 nehézdandár +1 közepes + a különleges.
Mit tekintesz nehéznek.mit közepesnek?A BTR80 én könnyűáncélos szintnek tekintem1 nehézdandár +1 közepes + a különleges.
Mit tekintesz nehéznek.mit közepesnek?A BTR80 én könnyűáncélos szintnek tekintem
Ha hinni lehet az ilyen olyan pletykaknak, infoknak amiket termeszetesen nem szabad kezpenznek venni!!
Egy dandarral szamolnak elvileg. 2 hk zszl jal. A dandarhoz megfelelo szamu apc/ifv el. Gumis onjaro tuzerseggel.
Ezeknek az eszkozoknek a nagy resze tobb mint valoszinuleg V4 vonal lesz. Mert masoknal mar komolytalanak szamitunk szerintem. Ezeket az informacios morzsakat honnet szedem? Innet, kulonbozo oldalak cikkeibol, hozzaszolasaibol.
Dudi 2 felszerelt Dandar mennyibe is fajna. Egyszer pont te emliteted meg hogy mennyibe is kerulne egy komplett dandar.
Nem,nem nincs penz szarasig. Ha lenne mar targyalnak pl a lengyelekkel, csehekkel vasarlasrol nem csak erdeklodes szintjen.
Szerintem minket mar nem vesznek komolyan a fegyvergyartok.Sztem ezzel nem vagyok egyedul.
Mit tekintesz nehéznek.mit közepesnek?A BTR80 én könnyűáncélos szintnek tekintem
Csak felszerelesben plusz emberanyagban nem lesznek dandár szinten. Legjobb esetben is csak megfogjak kozeliteni a szintet.1 nehézdandár +1 közepes + a különleges.
Hát ez igy meglehetősen érdekes.És ha a hadművelet jellege ejtőernyős csapetokat igényel,akkor ők lesznek a nehézcsapatok?Vagy az Alpokban a harckocsizók lesznek a könnyűcsapatok?Ha a hadműveleti feladatokat korlátozások nélkül meg tudja oldani, akkor nehéz (összfegyvernemi harc). Ha magában csak töketlenkedni tud, akkor könnyű.
MH: össz "fegyvert fogható" állomány, kb 4000 Egy Dandár, alsó hangon, +Csak felszerelesben plusz emberanyagban nem lesznek dandár szinten. Legjobb esetben is csak megfogjak kozeliteni a szintet.
Hát ez igy meglehetősen érdekes.És ha a hadművelet jellege ejtőernyős csapetokat igényel,akkor ők lesznek a nehézcsapatok?Vagy az Alpokban a harckocsizók lesznek a könnyűcsapatok?
Ki az udvarra a napra.Mondjuk a kukázás szerintem minden esetben azt kell hogy jelentse, hogy lezsírozva elrakjuk valahová. Talán dudi is így értette.
 Ez itthon már csak így szokás.
 Ez itthon már csak így szokás.Deha feladatvégrehajtási alkalmasság szerin definiálod a nehézdandár fogalmát?Akkor a csak ejtőernyősők által vegrehajtható feladatnál elölépnek nehézcsapatokká.Ergo,rossz a definicióAz ejtőernyős mindig ejtőernyős marad mint ahogy a harckocsi is de a feladat milyensége határozza meg a felhasználás módját.
Önállóan? Alárendelve más haderőnemeknek, tōbbnyire a főerők beérkezéséig. Tűzerőben azért igen korlátozottak. Speciális a feladatukHát ez igy meglehetősen érdekes.És ha a hadművelet jellege ejtőernyős csapetokat igényel,akkor ők lesznek a nehézcsapatok?Vagy az Alpokban a harckocsizók lesznek a könnyűcsapatok?
Rossz értelmezés. Volt iit egy tanulmány , amiben elmagyarázzák, majd előkeresem.Deha feladatvégrehajtási alkalmasság szerin definiálod a nehézdandár fogalmát?Akkor a csak ejtőernyősők által vegrehajtható feladatnál elölépnek nehézcsapatokká.Ergo,rossz a definició
Deha feladatvégrehajtási alkalmasság szerin definiálod a nehézdandár fogalmát?Akkor a csak ejtőernyősők által vegrehajtható feladatnál elölépnek nehézcsapatokká.Ergo,rossz a definició
Deha feladatvégrehajtási alkalmasság szerin definiálod a nehézdandár fogalmát?Akkor a csak ejtőernyősők által vegrehajtható feladatnál elölépnek nehézcsapatokká.Ergo,rossz a definició
Kolléga definiciója volt rossz.Te magyarázatod jó.A mi jelenlegi szintünkön a BTR80 nehéztechnuka,de a világban csak egy könnyű lövészszállitó,Anglománoknak APC.Boxer fegyverzettől függően PSZH,avagy kerekes GyHJ.Alapbol középsúllyú,de felpáncélozható nehézsúlyúvá.A mi"dandárjainkat"máshol könnyűpáncélos ezrednek is jóindulattal neveznékNem definiáltam.Azt írtam,hogy a feladat határozza meg a felhasználás módját.Tehát simán kerülhet a nulla gépesítésű ejtőernyős első vonalba támadni akkor ha a terep alkalmatlan egy nehézdandár számára.Ilyen pl Afganisztán magashegységgel borított része.De ettől még nem lesz nehéz dandár az ejtőernyős dandár.
Kolléga definiciója volt rossz.Te magyarázatod jó.A mi jelenlegi szintünkön a BTR80 nehéztechnuka,de a világban csak egy könnyű lövészszállitó,Anglománoknak APC.Boxer fegyverzettől függően PSZH,avagy kerekes GyHJ.Alapbol középsúllyú,de felpáncélozható nehézsúlyúvá.A mi"dandárjainkat"máshol könnyűpáncélos ezrednek is jóindulattal neveznék
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..