Igen tudom! Ám azt mondták nem lehet szabdalni, mert eladásra lesz kínálva! Ezért próbáltam valahogyan elhelyezni a motort! Tessék nézd meg már régebben is ajánlottam hogy az eleje megnyújtásával (zöld vonal a motor alatt), ellehetne helyezni a motort. S lehetne hátsó deszanttér!
Ám nem volt jó, nem kellet, az osztásház a torony alatt, mivel ott a segge a lövésznek is! S ezáltal nincs útban a hátsó lövészeknek! A hátsórész tök üres!
Itt a motor váltó! Egyben is belehetne tenni ha előre egy plusz kereket lehetne tenni! Volna rá hajlandóság. Ám nincs! A plusz kerékkel megnőne a sofőr védelme is, mivel nem a segge alatt robbanna az akna! A motor váltó is kényelmesen elférne így ahogy van!
Az osztásháztól előre hajtana két tengelyt, illetve a hátsó kettőt hajtaná. A középső 5. tengely vagy szabadonfutó vagy kapcsolható egyenesben ha kell!
Vízben 4 kerék tartja az elől lévő motort
+ a motortér megnövelt légnyomása! Úgy állítod be ahogyan akarod! Mivel a motortér teljesen le van választva!
Na de ez sem jó! Leporolni, eladni ezt várják mikor mondjuk már! Ebből lehet már csak pénz csinálni, már mindent eladtak!
- Védekezésre meg már csak az íjjak maradtak! Na meg a csúzli!
Jön az ellen a Tiszáig, vagy a Dunáig - had jöjjön kit érdekel!
-
A repcsi legyen teli kerozinnal! Ez a lényeg....!