ilyesmik? https://czfirearms.us/index.php?topic=111413.0 ezt dobta fel elsőnek, ez 2020as.
Errol beszelek... ezt tudja a 223is...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
ilyesmik? https://czfirearms.us/index.php?topic=111413.0 ezt dobta fel elsőnek, ez 2020as.
Errol beszelek... ezt tudja a 223is...
Amúgy voltak garis visszaküldések még az első hónapokban és a gyártó módosított anyagot (műanyag minőség) azóta nem hallottam komoly bajról, a szarul adagoló tárakon kívül.Azért annyira nem érdekel mondhatni leszarom... tudok vele együtt élni
Azt tudod, hogy az az alumínium nem az az alumínium?Az a baj hogy fáj kimondani de el lett baszva ez a Bren sztori.... a fegyver muszakilag kijelenthetjuk hogy zsákutca.... szar az anyaghasznalat, erősen loszererzekeny és bár modulárisnak mondjuk csak saját magával kompatibilis..... túl van vezérelve gázzal, erősen csapódik hátra a szán és a merőlegesen kirepult hüvelyt a zár begyűri..... megoldás egy erősebb ütőrúd rugó beépítése. Vagy nem majd remélem ezért foglalkoznak vele.... az alumínium tok sem fogja sokaig bírni a zár mozgasat, pár ezer lövés után erős kopasnyomok vannak rajta... szóval kaka van....
Hála istennek! Képzeld el ha nem volna önmagával kompatibilis.Az mit jelent, hogy saját magával kompatibilis?
Sportlövő?A hüvely normális esetben 90fokban kell hogy kirepuljon... de úgy hátrább.ssza a hüvely arra a műanyag ékre hogy elindul visszafelé merőlegesen a hüvely kivető nyiláson. Ha nincs szerencséd akkor a visszafelé mozgó zár bekapja és visszagyűri magával... szopás... tudom, volt ilyen puskám, mindenkinél előbb ez volt az első az országban....már nincs meg... megbízhatatlan volt, hiába tekertem bárhova a gazszabalyzót...
"Gun Jesus" a BREN-2ről is csinál rövidesen videót.
szerintem a karabélyok már elérték a csúcsukat mechanikailag a mostaniak már csak bonyolítások.Hát nem tudom, a videót végignézve nem tudok szabadulni attól az érzéstől hogy a csehek továbbra is nagyon szeretik a mechanikailag nagyon érdekes és jópofa, de amúgy elég felesleges megoldások tömkelegével túlkomplikálni a dolgokat.
Azt is nehéz belátni hogy ez érdemben hol előrelépés a lassan 70 éves AR-15/18 változatokhoz képest..
Remélem nem volt még!
A csehek által a Bren 2-höz készült vadiúj Mk I. bajonett ismertető kisfilmje. (nem vagyok benne biztos, hogy közben 1-2 bajonett nem tört el a fán próbálkozó állat miatt )
A működést a tervező magyarázza el...
fűrészpenge?Svejk keményen adja a csemetének!
Az a lap, amit a markolat végébe belepattint, az mi lehet?
Fogalmam sincs. @Anti tud csehül! Meg persze @PavolR .Svejk keményen adja a csemetének!
Az a lap, amit a markolat végébe belepattint, az mi lehet?
Én azt csodálom hogy nem hajlott el az a vékony cső.... ez nem egy Ak amivel ajtókat vertek szét. Műanyag meg aluminium a fegyver hogy nem tesz jót neki a gyepalas az tuti...Remélem nem volt még!
A csehek által a Bren 2-höz készült vadiúj Mk I. bajonett ismertető kisfilmje. (nem vagyok benne biztos, hogy közben 1-2 bajonett nem tört el a fán próbálkozó állat miatt )
A működést a tervező magyarázza el...
Miért is ? Szerintem jobb ha kell és van mintha kellene de nincs !Bajonett... ekkora felesleges egy baromságot.