Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Azt se tudod miről beszélszkijukadunk oda a végén hogy az elsőnek (specko igényeknek nem megfelelő de általános célokra alkalmas) már elutasított V1 jobb paraméterekkel rendelkezne mint a v2... (ennyit arról hogy különlegesekkel kell fegyvert teszteltetni általános célra.)
Ha Gestamen lesz nektek, akkor az FN Herstal-lal sem lesz együttműködés?Faszom, majd lesz belőle egyszer valami van még egy több ezres PKM állományunk zsírban, lőszer is van hozzá, ha nagyon muszáj értelmesen modernizálható.
Egyelőre nem mostanában fog rendszerbe állni a golyószór, de nem is tartozik a komoly hiánycikkek közé. Van egy csomó hadsereg ahol nincs is és kurvára megvannak nélküle.
akkor ki utasította el a v1 et és választotta a v2 őt ? (szerintemmel kezdtem)Azt se tudod miről beszélsz
Mint általában
ember az évek óta kuka.Ha Gestamen lesz nektek, akkor az FN Herstal-lal sem lesz együttműködés?
Veszünk tőlük RCWS-t meg ezekbe géppuskákat. Még szerencse hogy a MAG meg az M2HB helyére nem akar a Gestamen sajátot faragni.Ha Gestamen lesz nektek, akkor az FN Herstal-lal sem lesz együttműködés?
Azért a MINIMI Mk 3-nak sokan örültek volna szerintem a csongrádi szar helyett.Veszünk tőlük RCWS-t meg ezekbe géppuskákat. Még szerencse hogy a MAG meg az M2HB helyére nem akar a Gestamen sajátot faragni.
Roham meg általános golyószóró? Mivan?általános golyószórónak a v1 variáns tökéletes lett volna roham golyószórónak meg kelett volna venni párszáz minimit aztán csokolom
egy minimi nem ugyan arra való se terminológiailag se fizikálisan mint egy RPKRoham meg általános golyószóró? Mivan?
az "okoskodás" helyett inkább másolni kellene - pl. a Minimit.Azért a MINIMI Mk 3-nak sokan örültek volna szerintem a csongrádi szar helyett.
Zaluzsnij kilépett a beszélgetésbőlRoham meg általános golyószóró? Mivan?
És nem véletlen szorul ki az RPK-is az oroszoknál a Pecheneg javára, mivel az egész kategória nem állja meg a helyét és emiatt egyre kevesebben használják.egy minimi nem ugyan arra való se terminológiailag se fizikálisan mint egy RPK
miközben mind a kettő goéyószóró
Törököknek van eszükaz "okoskodás" helyett inkább másolni kellene - pl. a Minimit.
Hadiiparban nem kezdő izraelieknek sem derogált klónozni a Minimit: lásd NEGEVTörököknek van eszük
egy géppuskával semmilyen karabély nem veszi fel a versenyt. csak a probléma hogy a nato ba nincs PKP hez hasonló fegyver. hasonló van de közel sem hozza azt mint pkm leszármazottÉs nem véletlen szorul ki az RPK-is az oroszoknál a Pecheneg javára, mivel az egész kategória nem állja meg a helyét és emiatt egyre kevesebben használják.
Én az egész karabélyból faragjunk egy hosszabb karabélyt aminek nagyobb tára elképzelést életképtelennek tartom.egy géppuskával semmilyen karabély nem veszi fel a versenyt. csak a probléma hogy a nato ba nincs PKP hez hasonló fegyver. hasonló van de közel sem hozza azt mint pkm leszármazott
Hogymi???A törököké 4 lövetű, remélem, hogy a miénk sem lesz 1 lövetű.
Szerintem még a géppuska tömegü karabély löszert használó fegyvereknek múlt el az ideje mert csak a legrosszabb dolgokat egyesíti. Nagy tömeg , gyenge lőszer.Én az egész karabélyból faragjunk egy hosszabb karabélyt aminek nagyobb tára elképzelést életképtelennek tartom.
A világ megy úgy érzem engem igazol, mivel minden ilyen próbálkozás szépen kidöglik az elmúlt 20 évben.
És karabélyból pont emiatt normális hevederes adogatású eszközt se tudsz értelmesen faragni, amin csövet nem tudsz cserélni az nem golyószóró hanem lófasz.