Én nem hallottam a Brenek cseréjéről. Pont azt is reklámozták a rep.napon ezek mellett. Várjuk meg @Green Leader holnapi cikkét erről, hátha oszlik a homály.
2 féle megközelítése van a sztorinak. Minek, hisz itt a Cz csomag, épphogy bevezették.
Másik. Ne álljunk meg itt, kézifegyvereknél legyünk önállók. Magyar seggbe magyar lófaszt.
Plusz legyen kialakítva egyetemi és technikumi fegyvertervezői, gyártói szakképzési rendszer. Ezek megindultak, most próbálnak nekik értelmes feladatot is adni.
Ennek ellenére persze hogy nem kellene a Breneket kukázni. Látok én is nehézségeket. De ezek a fegyverek protók. Alig lőttek velük. Sztem nem kár érte ha saját tapasztalatot szerzünk. Még be is vezethetjük évek múlva, ha találnak nekik vmi értelmes szerepet.
Nem egyszerű, de ilyen az élet!!
Sulis projectnek nagyon jó, menjen a tervezgetés fontos hogy legyenek saját mérnökeink meg minden, de attól fogom a fejem hogy egyáltalán ez szóba jött hogy az éppen rendszeresített és teljesen jól működő Cz család tagjait is ki akarják esetleg váltani.