[HUN] Gestamen fegyverek

 • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

  --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

  A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

  Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

  Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

  Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

Szittya

Well-Known Member
2016. szeptember 22.
21 889
35 351
113
Ez a végső gyártási konfigurációja az evolysnak..

GQR2nBEWMAIPKg2

a villaláb ugyan az a megoldás mind a gestamen nél kiváncsi vagyok ki fogja ezt fikázni azt sokan tették (nekem se ez se az nem okés egyébként)
 

Szittya

Well-Known Member
2016. szeptember 22.
21 889
35 351
113
Figyi, ez nem hullik darabokra.
De amúgy nem tetszik különösebben.
Nem szethullas nem szethullasrol vág hasonlóról írtam. Egy megoldást emeltem ki ami miatt a gestamen oldalakon át kapott hideget meleget itt meg semmi reakció max az ősz képre jujjdecukijujjdejo... Nem vagyok oda a gestamen ért de sohasem értettem hogy miért van az hogyha van egy megoldás amit két eszköz is alkalmaz az egyiknek miért generál oldalakon átívelő szitkozodast míg a másiknál kb szóba sem kerül.. nem egyedi eset
 

krisss

Well-Known Member
2014. február 21.
29 006
123 854
113
Nem szethullas nem szethullasrol vág hasonlóról írtam. Egy megoldást emeltem ki ami miatt a gestamen oldalakon át kapott hideget meleget itt meg semmi reakció max az ősz képre jujjdecukijujjdejo... Nem vagyok oda a gestamen ért de sohasem értettem hogy miért van az hogyha van egy megoldás amit két eszköz is alkalmaz az egyiknek miért generál oldalakon átívelő szitkozodast míg a másiknál kb szóba sem kerül..
Mert ezzel a kutya nem foglalkozik mivel az égvilágon semmi közünk nincs hozzá.
 

Aladeen

Well-Known Member
2021. július 17.
20 122
38 591
113
Nem bonyolult szerkezet, alap fegyver, és nem vagyunk rá képesek.
Mert nagyon innoválni akarnak, csak minek?!?
A Minimit kell lemásolni, mint törökök vagy az izraeliek meg kb. félvilág! A Miniminél talán csak a PKM-nek meg az FN MAG-nak van több klónja a világon...
Megpróbáljuk megvenni a licencet, ha nem adják, akkor meg csak nagyon fog rá hasonlítani... :p
 

J.G.

Well-Known Member
2023. április 11.
1 768
5 429
113
Nem tudom ez a Gestamen kinek a kicsodája, hogy ennyire ragaszkodnak hozzá...
Jó kérdés, én már írtam amit hallottam, de megerősítést nem kaptam.
Viszont lassan az lesz a legkissebb bajunk.

Ha megvalósul az, ami itt be lett lengetve, akkor tömegesen fogják a profiljuk törlését kérni az emberek, vagy tébolydává válik a fórum.