Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
247 db volt a pontos szám ha jól emlékszem. és ez is már a csökkentett igényű változat volt.töredéke lett beszerezve végül.
Vissza.247 db volt a pontos szám ha jól emlékszem. és ez is már a csökkentett igényű változat volt.
7 db egyéb célú
a 240 fele raktár
tehát 120 került volna ki a csapatokoz. a BHD igénye a rendészek igénye és a felderítőké. ebből kelett volna kapni a különlegeseknek akinél már rendszerbe van... (ami így már alapból nagyon karcsú elosztást jelentett volna...)
és még ezt is vissza vágták??? ez már valóban fillér b.szás.... legalábbis én erről az igényekről tudok.
Fasz tudja.Azt elárulod, hogy ha az ég ránk szakad is, akkor is kitartunk a gestamen géppuskája/golyószórója mellett? Vagy van az a pont, ahol már nem és veszünk valamit polcról?
Miben múlta alul a vele szemben támasztott elvárásaidat?Fasz tudja.
9_10-től nyilatkozik.A megszólaló szakemberek szakértelme rejtve marad, semmilyen érdemi információt nem közölnek.
A pisztoly külső/belső kakasos átszerelhetőségét reklámozzák, amire szerintem a világon sehol nincs igény.
Mérnök embertől több érdemi információt, szakmaibb nyelvezetet, és összeszedettebb gondolatmenetet várnék. Pláne, ha a történelmi szerelemprojektjéről van szó.9_10-től nyilatkozik.
Saját állítása szerint 30 éve foglalkozik fegyvergyártással...
10:40-től már ember lő vele, ott stabilabbnak tűnik.
Én azt hallottam hogy a H&K-tól hoztak embereket ehhez a céghez...aztán fene tudja...Igen, rendkívül rángatózik. Én úgy látom, hogy egy oldalirányú kaszálást is végez, és inog a tokszerkezet = irányzék a csőhöz képest.
Nem láttam még ennyire instabil géppuskát.
A megszólaló szakemberek szakértelme rejtve marad, semmilyen érdemi információt nem közölnek.
A pisztoly külső/belső kakasos átszerelhetőségét reklámozzák, amire szerintem a világon sehol nincs igény.
A géppuskárol készült kózeliken jól látszódik a silány megmunkálás és rossz anyagminőség.
Ez a weboldalukon elérhető videoból van, a cső foggantyújának minősége jól látszódik:
Tőlem hallhattad. Nem biztos, hogy igaz, sőtt, én már egyáltalán nem hiszem el.Én azt hallottam hogy a H&K-tól hoztak embereket ehhez a céghez...aztán fene tudja...
Én sem értem mit kell itt okoskodni: pofátlanul le kell másolni egy meglévő bevált típust.Egyébként a katonák könnyen meghekkelhették volna a projektet.
Azt mondja a fejlesztőmérnök úr, hogy az ő igényeiket figyelembe véve alakították ki a fegyvert.
Hát úgy kellett volna megfogalmazni azt az igényt, hogy "legyen olyan, mint a minimi" azt pont.
Nagyjából ezt is mondták, csak cizellaltabban.Egyébként a katonák könnyen meghekkelhették volna a projektet.
Azt mondja a fejlesztőmérnök úr, hogy az ő igényeiket figyelembe véve alakították ki a fegyvert.
Hát úgy kellett volna megfogalmazni azt az igényt, hogy "legyen olyan, mint a minimi" azt pont.
Nem úgy tűnik, hogy átment volna az üzenet.Nagyjából ezt is mondták, csak cizellaltabban.
Azèrt ha valaki egy multinál mèrnök az nem biztos hogy azt jelenti hogy fasza is.Tőlem hallhattad. Nem biztos, hogy igaz, sőtt, én már egyáltalán nem hiszem el.
Srácok!9_10-től nyilatkozik.
Saját állítása szerint 30 éve foglalkozik fegyvergyártással...
10:40-től már ember lő vele, ott stabilabbnak tűnik.
Azt kellett volna a pisztolynál is. Ez a 2 féle elsütőszerkezet bődületes marhaság. E tekintetben valóban egyedülálló. Inkább fogtak volna egy Glock 17-est és szépen lemásolták volna. Annak idején a PA is egy másolat volt. Senkit nem érdekelt a gyártási jog.Én sem értem mit kell itt okoskodni: pofátlanul le kell másolni egy meglévő bevált típust.
Miniminek van már tucatnyi klónja. Amúgy sem mai konstrukció: jogi problémák nélkül lenyúlható amíg nem forgalmazzuk FN és Minimi néven.