Lehetne a tok felsőrészének méretét egy kicsit csökkenteni és a látvány elemeket is elhagynám a tokon. És még optimalizálni a gázdugattyú méretét és tömegét is . De ez csak okoskodás a részemről semmit nem tudok róla.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Azt kellett volna a pisztolynál is. Ez a 2 féle elsütőszerkezet bődületes marhaság. E tekintetben valóban egyedülálló. Inkább fogtak volna egy Glock 17-est és szépen lemásolták volna. Annak idején a PA is egy másolat volt. Senkit nem érdekelt a gyártási jog.Én sem értem mit kell itt okoskodni: pofátlanul le kell másolni egy meglévő bevált típust.
Miniminek van már tucatnyi klónja. Amúgy sem mai konstrukció: jogi problémák nélkül lenyúlható amíg nem forgalmazzuk FN és Minimi néven.
A weboldalukon elérhető bemutató videók még kevésbé bizalomgerjesztőek. Ott több részletképet és lövést láthatsz.Srácok!
Egy összevágott királyi tévének készült videóból ne vonjatok már le örök érvényű következtetéseket.
Azt láttuk, hogy mire támasztotta le a nyomorult a villaállványt?
Meg az megvan, hogy a "lövészet" utolsó képeinél nem is géppuska volt a lövő kezében? Hiszen rámarkol egy első markolatra.
Annak pedig nincs is olyanja!
Ettől még lehetnek problémák a fegyverrel, csak olyan dolgokkal dobálóztok, ami a videó alapján nem megalapozott.
Kicsit alaposabban nézd már meg azt a fegyvert! Mi a gyári száma?A weboldalukon elérhető bemutató videók még kevésbé bizalomgerjesztőek. Ott több részletképet és lövést láthatsz.
Na jó. Ez már nagyon beteg.Kicsit alaposabban nézd már meg azt a fegyvert! Mi a gyári száma?![]()
Miért, mit számít?Kicsit alaposabban nézd már meg azt a fegyvert! Mi a gyári száma?![]()
Eljutunk mi idáig valaha?Megfelelő hozzá való optikával mindennel....
Patika....
Gestamennel ? Biztos, hogy nem-Eljutunk mi idáig valaha?
Arra gondoltam, hogy kukázzuk a gestawoment és hozunk egy felelős szakmai döntést.Gestamennel ? Biztos, hogy nem-
Nem értenek hozzá.Valamiért ez is alsó elhelyezésű gázdugattyús...![]()
Olyat se lesz, mert az arcvesztés lenne a döntéshozóknak, szóval szerintem ez már meglesz ha szar lesz ha jó lesz..Arra gondoltam, hogy kukázzuk a gestawoment és hozunk egy felelős szakmai döntést.
Akkor géppuska nélkül indulunk neki a nagy háborús veszélynek. Na az milyen arcvesztés lesz, ha évekig, évtizedekig kínlódik a magyar katona a hibás fegyverével. Missziókba, közös gyakorlaton nem lehet elmismásolni, amikor a natos kollégák röhögnek rajtunk. Igazi harcról nem is beszélveOlyat se lesz, mert az arcvesztés lenne a döntéshozóknak, szóval szerintem ez már meglesz ha szar lesz ha jó lesz..
Kalashnikov ROL-20 golyószórón is felül van a gázdugattyú.Valamiért ez is alsó elhelyezésű gázdugattyús...![]()
Valamiért ez is alsó elhelyezésű gázdugattyús...![]()
Ezmiez?Valamiért ez is alsó elhelyezésű gázdugattyús...![]()
A csehek leemelték a polcról a belga készterméket.Csehek is képesek voltak előhúzni egy stukkert
Nekünk is valami hasonlót kellett volna tenni…A csehek leemelték a polcról a belga készterméket.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..