Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Jelen esetben róla van szó. Ki is fejthetné szerinte mi kivetni való van a linkelt anyaggal kapcsolatban, de azzal már nem tisztel meg. Ezért gondoltam a legtisztább megkérdezni.És itt most nem pöcshuszárról írtam konkrétan!!!
Pozitív ellenpéldaként teszem be ide. Mostanában a csehek nagyon komolyan veszik az álcázást.
Mert ilyen gyerekes propaganda feelingje van hogy feloltoztetnek egy darab Hiluxot rendesen fotozas kedveert azt sugallva ezzel hogy ez a standard az egesz seregben?A kötözködésen kívül ilyenkor miért küldözgeted menetrend szerint a röhögős smiley-t @pöcshuszár?
Hát a cseheknek még az üzemanyagszállítón is van valamilyen álcaháló szóval ők ebben tényleg előrébb vannak, mint miMert ilyen gyerekes propaganda feelingje van hogy feloltoztetnek egy darab Hiluxot rendesen fotozas kedveert azt sugallva ezzel hogy ez a standard az egesz seregben?
Hááát ööö!A kötözködésen kívül ilyenkor miért küldözgeted menetrend szerint a röhögős smiley-t @pöcshuszár?
Mire ellenpélda?Pozitív ellenpéldaként teszem be ide.
A jó értelemben vett propaganda nyilvánvaló, de persze egy gyakorlaton ez természetes is. De maga a poszter is viccesnek szánta a posztot.Mert ilyen gyerekes propaganda feelingje van hogy feloltoztetnek egy darab Hiluxot rendesen fotozas kedveert azt sugallva ezzel hogy ez a standard az egesz seregben?
Háát ennek azért olyan sok értelmét nem látom.Hát a cseheknek még az üzemanyagszállítón is van valamilyen álcaháló szóval ők ebben tényleg előrébb vannak, mint mi
Nem hiszem el, hogy valaki így kezdjen ezt vezetni! Volt ilyen állat?Jól néz ki az az álcázott Hilux , a kérdés csak az, hogyan tudják majd vezetni ha a sofõr nem lát ki az álca miatt. Én már röhögtem ilyenen élõben , gyakorlaton, mókás volt
Nem sértesz meg, csak nem értem a személyes keresztes hadjáratod a témában.Hááát ööö!
Ha nem vetted volna észre a cseh poszter is félig vicesen írta, amit írt:
Toyota Hillux? I dont see a Toyota Hillux.
Már ez is vicces.
A második röhögnivaló layer a folyamatos erölködésed ezen az álcázáson. Meg itthon ezt nem tudják megoldani. Mindenki hülye, aki a Honvédségnél az "álcázáshoz" hozzáér. Majd személyes sértésként veszed, ha erre felhívom a figyelmedet.
A képen egy Toyotára ráborítottak egy sima álcahálót, meg egy halom kéznél lévő vegetációt. A csehek militarizált verziót vettek, nem is igazán olcsón. 1200db-ra kaptak valami 16,7Mrd-os ajánlatot - még a régi Hiluxra. Nem kirívó, de azért az a minimum, hogy egy álcaháló bele kell férjen.
Pontosan az látszik, hogy nem képes rá.Mire ellenpélda?
Azt gondolod, hogy erre nem lenne képes a Magyar Honvédség bármelyik alakulata?
A jó értelemben vett propaganda nyilvánvaló, de persze egy gyakorlaton ez természetes is. De maga a poszter is viccesnek szánta a posztot.
Volt ilyen állat igen Nagyon kommandók akartak lenniNem hiszem el, hogy valaki így kezdjen ezt vezetni! Volt ilyen állat?
Az a minimum, hogy ha mozognak, akkor az egészet vagy leszedik, vagy "parkolóra" felkötözik a tetőre.
Mondjuk a cseheknél ezt pont nehezíti, hogy doboz került a platóra, és nincs a szokásos bukókeret, ami jó alap lehetne egy állandó tárolásra, a felhajtogatott álcahálónak.
Az ÉN SZEMÉLYES KERESZTESHADJÁRATOMAT???Nem sértesz meg, csak nem értem a személyes keresztes hadjáratod a témában.
A kötözködésen kívül ilyenkor miért küldözgeted menetrend szerint a röhögős smiley-t @pöcshuszár?
Nem volt jogos a kérdés? Ha szóba hozom a témát, te rögtön ott termesz és így reagálsz, függetlenül a tartalomtól. Minden baromságot kitalálsz, hogy védd a honvédség elbaszásait, vagy próbálod bagatelizálni a témát, velem szívesen leállsz balhézni, de amikor a katonatiszt közli veled, hogy hülye vagy, akkor csendben sunnyogsz.Az ÉN SZEMÉLYES KERESZTESHADJÁRATOMAT???
Kaptál egy vigyorgó smile-t a posztodra. erre jött a MIVANMIVANMIVAN komment. Íme:
Nem értem az embereket.
Jól néz ki az az álcázott Hilux , a kérdés csak az, hogyan tudják majd vezetni ha a sofõr nem lát ki az álca miatt. Én már röhögtem ilyenen élõben , gyakorlaton, mókás volt
Azért 15M gyakorló színei jók lettek: jól rejt.
Megbokrosodott!Ez mijen tank?