Ezzel a nehézkesezessel nem jól olvasod a szobát szerintem.Ami azt illeti,qrvára kéne a nehézkes gépesitett dd-ba még hk.....Mert ez igy bizony minden nehézsége ellenére csak egy gyenge gépesitett dd.
Egyébként meg még nincs is, össze se állt meg, nem ismerjük a paramétereket.
Fogalmunk sincs ismételten, hogy miből fog felállni.Tudom,hogy hülyén hangzik,hogy 45 tonnás GYHJ-vekkel egy gyenge gépesitett dd,de sajnos 1 zl hk-val,kevéske tüzérségével elég gyengusz.
Tippeljetjuk azt, hogy az 1 db Leo, 3 db lynx, 1 pzh zászlóalj/osztály az úgy kb tuti benne lesz, gyanítható, organikus csapatlegvedelemmel, muszakiakkal, gyanús, hogy meg valami felderítő nepseget is hozzájuk csapnak, remélhetőleg dronozas tekintetében is lesz valami...
Egyáltalán nem mondanám gyenge gépesített dandarnak. Főleg tüzérség tekintetében.
Igen, tudom, hogy jövő idő.
Ártani nem ártana neki, de hát nemmlesz. Ez van.Nagyon kéne bele még 1 hk zl,legalább.(ha rajtam múlna,2,mert minden gép.zl-nak adnák egy hk századot szervezetszerűen).
És ezt meg is tudnánk oldani,féláron,a meglévő T72 vázaink alapos korszerűsitésével,becslésem szerint 2 éven belül.
Hatoooo. A meglévő t72 eseinket inkább hagyjuk. A nincs vasnal jobbak, de értelmes vasat azokból gombok ért nem csinálunk. Ha féláron lehetne 2 HK zászlóalj, akkor inkább legyen 1 Leo.