[HUN] Harckocsibeszerzés

Nem én írom, a német haditechnikai hírekkel foglalkozó oldalak.:cool:

Továbbá Magyarország a Rheinmetall-lal közösen fejleszti a Panther KF 51 harckocsit, amely 120 mm-es ágyúval és automata töltőrendszerrel rendelkezik. A fejlesztés befejezését követően egy zászlóalj méretű harckocsi beszerzése 2029 körül várható.

Bullshitet ír a német haditechnikai oldal is.

Nem én írom, a német haditechnikai hírekkel foglalkozó oldalak.:cool:

Továbbá Magyarország a Rheinmetall-lal közösen fejleszti a Panther KF 51 harckocsit, amely 120 mm-es ágyúval és automata töltőrendszerrel rendelkezik. A fejlesztés befejezését követően egy zászlóalj méretű harckocsi beszerzése 2029 körül várható.

Valszeg @krisss meg még pár ember jobban napra kész ezzel témával kapcsolatban, mint ez a germány újság...

"öffentlichen Parade / a Magyar Honvédség nyilvános felvonulással ünnepelte" - és ez a KNDS sajtóközleményéből lett átvéve...
Magyar Honvédség nyilvános felvonulással ünnepelte a szállítás befejezését Szalay-Bobrovniczky Kristóf védelmi miniszter és Böröndi Gábor vezérezredes, a Magyar Honvédség felügyelője előtt.

Csak azt nem írtak oda, hogy laktanyánan belül.:)

Persze. Tudnotok kell az igazságot, hiába próbáljja @krisss elhallgarni. Nem kell megköszönni!:cool:
Szerintem ez határozottan el lett mondva a részéről, hogy nem lesz! Arra leszek kíváncsi, hogy a közös Leo2 A8 beszerzésbe benne vagyunk e! Bár erről is mintha azt mondta volna, hogy sanszos nem!