[HUN] Harckocsibeszerzés

Nem én írom, a német haditechnikai hírekkel foglalkozó oldalak.:cool:

Továbbá Magyarország a Rheinmetall-lal közösen fejleszti a Panther KF 51 harckocsit, amely 120 mm-es ágyúval és automata töltőrendszerrel rendelkezik. A fejlesztés befejezését követően egy zászlóalj méretű harckocsi beszerzése 2029 körül várható.

Bullshitet ír a német haditechnikai oldal is.

Nem én írom, a német haditechnikai hírekkel foglalkozó oldalak.:cool:

Továbbá Magyarország a Rheinmetall-lal közösen fejleszti a Panther KF 51 harckocsit, amely 120 mm-es ágyúval és automata töltőrendszerrel rendelkezik. A fejlesztés befejezését követően egy zászlóalj méretű harckocsi beszerzése 2029 körül várható.

Valszeg @krisss meg még pár ember jobban napra kész ezzel témával kapcsolatban, mint ez a germány újság...

"öffentlichen Parade / a Magyar Honvédség nyilvános felvonulással ünnepelte" - és ez a KNDS sajtóközleményéből lett átvéve...
Magyar Honvédség nyilvános felvonulással ünnepelte a szállítás befejezését Szalay-Bobrovniczky Kristóf védelmi miniszter és Böröndi Gábor vezérezredes, a Magyar Honvédség felügyelője előtt.

Csak azt nem írtak oda, hogy laktanyánan belül.:)

Persze. Tudnotok kell az igazságot, hiába próbáljja @krisss elhallgarni. Nem kell megköszönni!:cool:
Szerintem ez határozottan el lett mondva a részéről, hogy nem lesz! Arra leszek kíváncsi, hogy a közös Leo2 A8 beszerzésbe benne vagyunk e! Bár erről is mintha azt mondta volna, hogy sanszos nem!

Ha tippelnem kell most egyik se lesz beszerezve
De 2028 körül ha lesz vmi döntés, akkor az a Pather lesz.

Ha tippelnem kell most egyik se lesz beszerezve
De 2028 körül ha lesz vmi döntés, akkor az a Pather lesz.
El kell hogy szomorutsalak mert ha lett volna hatckocsi akkor a saven belul igenyeltuk volna pattogott egy par ilyen labda szamunkra de 1: a kovi 10 evben 44 hatckocsival szamolhatsz nem prio a tobb 2: az rm-el olyan hideg es eossz lett a viszony hogy a kovetkezo evekben valami csodabak kell tortennie hogy meg gondolja magat a politikai vezetes es sajat zsebbol nem safebol kirva dragan vegyen megint egy prototipust.
Ez amit le irtam ugy gondolom mar nem olyan titkos de a kincstari optimizmusod miatt muszály most mar le irnom, hatha le hozlak a realititas talajara de ha a vagyaidat tukrozi megszolalasod kf51 teren akkor ezt is elengeded a fuled mellett…hozza tennem minimum 1zlj harckocsi szerintem kell de nem lesz.

El kell hogy szomorutsalak mert ha lett volna hatckocsi akkor a saven belul igenyeltuk volna pattogott egy par ilyen labda szamunkra de 1: a kovi 10 evben 44 hatckocsival szamolhatsz nem prio a tobb 2: az rm-el olyan hideg es eossz lett a viszony hogy a kovetkezo evekben valami csodabak kell tortennie hogy meg gondolja magat a politikai vezetes es sajat zsebbol nem safebol kirva dragan vegyen megint egy prototipust.
Ez amit le irtam ugy gondolom mar nem olyan titkos de a kincstari optimizmusod miatt muszály most mar le irnom, hatha le hozlak a realititas talajara de ha a vagyaidat tukrozi megszolalasod kf51 teren akkor ezt is elengeded a fuled mellett…hozza tennem minimum 1zlj harckocsi szerintem kell de nem lesz.
Azért szamolj az A4esekkel is.

Szíjjártó 1 hónapon belül kétszer haknizott a Rheinmetallnál, Zalában és Szegeden is.
(tudod a törökök sem állnak velünk szóba, aztán mégis szerződgetnek a 4iGvel)

A gazdaság, védelmpolitikai döntések sosem szerelmi viszony alapján jönnek.
Ráadásul ott a NER is, mind a zalai, mind a palotai cégben. Ahova az RM döntése nyomán kerülhetett be.

Most abba bele sem megyek hogy a 4iG egyik legnagyobb tulajdonosa a a Rheinmetall és a fentieken kívül is vannak közös cégeik. Van itt összefonódás, csak vki győzze követni.

Sajnos tovább nem látni, mert a Rheinmetall tulajdonosi szerkezete ismeretlen, olyan elaprózott arányban, ezzel szemben olyan világméretű, a tulajdonosukat nem megismerhető befektetési alapok birtokolják. Valszeg ez nem véletlen.
( Dehát ezt már senki soha nem firtatja, elég a a keletioligarchák fejének felmutatásánál megállni, följebb már nem lő senki, hisz még kiderül az ő lapja is onnan kapja a pénzt.)

Amúgy ha lesz 1 zlj Leo2 és 1 zlj Panther2 azért fasza, mert nagy része nem kompatibilis egymással, sőt a párduc kvázi semmivel, amig a Leo-k alkatrészei legalább az európában rendszeresített A7-A8-asok alkatrészeinek többségével.. Nézzük meg megint prototípusokat rendszeresítünk. Értelmetlenség, de a NER részére ismét pénz. A következő kormány meg mit tud csinálni államközi és vállalatkozi szerződésekkel, azon kívül, hogy fizet???

Más harci és harctámogató eszközökre lenne szükség, de a legdrágábbal a harckocsikkal foglalkozunk??? Bassza meg.

• Imádom
Reactions: 2ndt
Amúgy ha lesz 1 zlj Leo2 és 1 zlj Panther2 azért fasza, mert nagy része nem kompatibilis egymással, sőt a párduc kvázi semmivel, amig a Leo-k alkatrészei legalább az európában rendszeresített A7-A8-asok alkatrészeinek többségével.. Nézzük meg megint prototípusokat rendszeresítünk. Értelmetlenség, de a NER részére ismét pénz. A következő kormány meg mit tud csinálni államközi és vállalatkozi szerződésekkel, azon kívül, hogy fizet???

Más harci és harctámogató eszközökre lenne szükség, de a legdrágábbal a harckocsikkal foglalkozunk??? Bassza meg.
Pisti nem veszünk panthert, értelmező olvasás.