[HUN] Harckocsibeszerzés

Reméljük az elbírálók között van olyan aki vágja pl a lombkorona nélküli lombkorona sétányt stb. ...
Sztem ismerik ezt a bandát mint a rossz pénzt!
Úgy vélem hogy tisztán, direktben (nyugati) fegyvergyártókra beadott projekteket leokézzák, a infra-építő mutyikat, 4iGs meg törökös okosságokat meg elkaszálják.
Valószínűleg ezzel jár az ország a legjobban, mert nem ragadunk be használhatatlan szarokra vonatkozó szerződésekbe...

Most átgondolva a SAFE ban való pénz keresetűnk inkább trollkodas mint valós képesség fejlesztés. Nem szavaztuk meg ugyan is. Nagyon érdekes lesz hova fog kijutni, mi lett beadvány és mennyi lesz elfogadva.

Mondtam hogy lesz itt bőven hüppögés majd a safe miatt...
Én már leettem az arcomat tőle...
Bobo tett valamit, hogy valami értelmes is kerüljön bele vagy ő is mutyi-szekeret tolta?
"Állítólag" szokott lobbizni a Honvédségért, csak ebben sem túl jó...

ő is mutyi-szekeret tolta
Hát ha a multját nèzzük...
Állítólag" szokott lobbizni a Honvédségért, csak ebben sem túl jó...
Nem tudom miben jó....

De ehhez kèpest milliárdos. Ő is....

Nem gondolnám a habitusából, hogy az asztalt csapkodja a főninèl vagy Nagy Mártonnál èsszerű beszerzèsekèrt.

Egyáltalán tudja e mi az èsszerű...

A TATRA DEFENCE és a KNDS Deutschland szerződést írt alá a Leopard 2A8 harckocsi vázának gyártására. A szerződés 150 darab váz gyártását tartalmazza, további 300 darab gyártásának opciójával. A gyártás Csehországban történik, a TATRA DEFENCE pedig a projekt keretében biztosítja a vázak hegesztését, a technológiai folyamatokat és a minőségellenőrzést.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Nah ez faxa!!! Így megéri a Leopard projektbe kapcsolódni!!

A cseheknek igen, ügyesek. Nekünk? Felejtsd el.
Jól emlékszem hogy még Maróth idejében voltak olyan hadiipar fejlesztési térképek amikor Győrhöz harckocsigyártás volt írva? Kiderült már azóta hogy az mi akart volna lenni? Vagy csak tank sziluett volt a jelölés és abból találgattunk?

Mondtam hogy lesz itt bőven hüppögés majd a safe miatt...
Én már leettem az arcomat tőle...

Itt van egy minden túlzás nélkül történelmi léptékű lehetőség a honvédség és az ipar fejlesztésére, EU-s együttműködésre, az ország védelmi képeségének rég nem látott mértékű növelésére, és egyetlen ember szánalmas sértett hisztije miatt kimarad belőle az ország. Miközben az EU többi része kétpofára fogja habzsolni a beruházásokat, fejlesztéseket.
Azért ez egészen elképesztő :(

Jól emlékszem hogy még Maróth idejében voltak olyan hadiipar fejlesztési térképek amikor Győrhöz harckocsigyártás volt írva? Kiderült már azóta hogy az mi akart volna lenni? Vagy csak tank sziluett volt a jelölés és abból találgattunk?
Szerintem csak a szokásos "minden harckocsi, ami páncélozott" hozzá nem értés eredménye lehetett.

• Tetszik
Reactions: fip7
Mintha valami nyugati, lánctalpas technika felújításáról lett volna szó.

• Tetszik
Reactions: fishbed and SilvioD
Itt van egy minden túlzás nélkül történelmi léptékű lehetőség a honvédség és az ipar fejlesztésére, EU-s együttműködésre, az ország védelmi képeségének rég nem látott mértékű növelésére, és egyetlen ember szánalmas sértett hisztije miatt kimarad belőle az ország. Miközben az EU többi része kétpofára fogja habzsolni a beruházásokat, fejlesztéseket.
Azért ez egészen elképesztő :(
De....hát....most....Ő...az ország:eek::eek::eek:

• Dühítő
Reactions: J.G.