Reméljük az elbírálók között van olyan aki vágja pl a lombkorona nélküli lombkorona sétányt stb. ...Akkor már csak abban bízhatunk hogy az EB elkaszálja nagy részét: NERnia fog k. nagyot koppanni!![]()
Reméljük az elbírálók között van olyan aki vágja pl a lombkorona nélküli lombkorona sétányt stb. ...Akkor már csak abban bízhatunk hogy az EB elkaszálja nagy részét: NERnia fog k. nagyot koppanni!![]()
Sztem ismerik ezt a bandát mint a rossz pénzt!Reméljük az elbírálók között van olyan aki vágja pl a lombkorona nélküli lombkorona sétányt stb. ...
Az benne lehet simán. De az sem egy nagy összeg.Nagyon egyszerű pl. jászai féle műholdakra....
Víztisztító berendezés?Mondtam hogy lesz itt bőven hüppögés majd a safe miatt...
Én már leettem az arcomat tőle...
Bobo tett valamit, hogy valami értelmes is kerüljön bele vagy ő is mutyi-szekeret tolta?Mondtam hogy lesz itt bőven hüppögés majd a safe miatt...
Hát ha a multját nèzzük...ő is mutyi-szekeret tolta
Nem tudom miben jó....Állítólag" szokott lobbizni a Honvédségért, csak ebben sem túl jó...
Nah ez faxa!!! Így megéri a Leopard projektbe kapcsolódni!!A TATRA DEFENCE és a KNDS Deutschland szerződést írt alá a Leopard 2A8 harckocsi vázának gyártására. A szerződés 150 darab váz gyártását tartalmazza, további 300 darab gyártásának opciójával. A gyártás Csehországban történik, a TATRA DEFENCE pedig a projekt keretében biztosítja a vázak hegesztését, a technológiai folyamatokat és a minőségellenőrzést.
A cseheknek igen, ügyesek. Nekünk? Felejtsd el.Nah ez faxa!!! Így megéri a Leopard projektbe kapcsolódni!!
Litvánok kaptak összeszerelési lehetőséget néhány tucatra. Úgy tűnik annyira nincs kapacitás a KMW-nél, hogy bármilyen megoldásban benne vannak...Nah ez faxa!!! Így megéri a Leopard projektbe kapcsolódni!!
Jól emlékszem hogy még Maróth idejében voltak olyan hadiipar fejlesztési térképek amikor Győrhöz harckocsigyártás volt írva? Kiderült már azóta hogy az mi akart volna lenni? Vagy csak tank sziluett volt a jelölés és abból találgattunk?A cseheknek igen, ügyesek. Nekünk? Felejtsd el.
Mondtam hogy lesz itt bőven hüppögés majd a safe miatt...

Szerintem csak a szokásos "minden harckocsi, ami páncélozott" hozzá nem értés eredménye lehetett.Jól emlékszem hogy még Maróth idejében voltak olyan hadiipar fejlesztési térképek amikor Győrhöz harckocsigyártás volt írva? Kiderült már azóta hogy az mi akart volna lenni? Vagy csak tank sziluett volt a jelölés és abból találgattunk?
Ha jól emlékszem, német harckocsik és harcjárművek karbantartását is emlegették Győrrel kapcsolatban.Szerintem csak a szokásos "minden harckocsi, ami páncélozott" hozzá nem értés eredménye lehetett.
Ja. Végül azt a Currus kapta meg, nem?Ha jól emlékszem, német harckocsik és harcjárművek karbantartását is emlegették Győrrel kapcsolatban.
Mintha valami nyugati, lánctalpas technika felújításáról lett volna szó.Jól emlékszem hogy még Maróth idejében voltak olyan hadiipar fejlesztési térképek amikor Győrhöz harckocsigyártás volt írva? Kiderült már azóta hogy az mi akart volna lenni? Vagy csak tank sziluett volt a jelölés és abból találgattunk?
De....hát....most....Ő...az országItt van egy minden túlzás nélkül történelmi léptékű lehetőség a honvédség és az ipar fejlesztésére, EU-s együttműködésre, az ország védelmi képeségének rég nem látott mértékű növelésére, és egyetlen ember szánalmas sértett hisztije miatt kimarad belőle az ország. Miközben az EU többi része kétpofára fogja habzsolni a beruházásokat, fejlesztéseket.
Azért ez egészen elképesztő![]()

EZt az "egyetlen ember hüppögése miatt kimarad" dolgot elmagyarázná nekem valaki? Kösz.De....hát....most....Ő...az ország![]()
Miniszterelnök.EZt az "egyetlen ember hüppögése miatt kimarad" dolgot elmagyarázná nekem valaki? Kösz.
Azt sejtettem. Azt nem értem, hogy miért maradunk ebből ki vagy mik az összefüggések, ami miatt kimaradunk, ha kimaradunk.Miniszterelnök.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..