bartinieffektus:
Sztem az osztrákoknak még megvannak az A4-eseik. 114-ből 57 el lesz adva.
De azokat is rogton ... mar most ... modernizalni kell... lasd. elozo hozzaszolasaim
bartinieffektus:
<blockquote rel="Panzerfaust">bartinieffektus:

Nincs betervezve tudtommal Leopard vásárlás. Azt se hiszem meg mernék venni. Mit szólnának hozzá a románok meg a szlovákok ugye.![]()
<blockquote rel="antigonosz">Nincs betervezve tudtommal Leopard vásárlás. Azt se hiszem meg mernék venni. Mit szólnának hozzá a románok meg a szlovákok ugye.![]()
vidítaná fel,, jelentősége nem nagy még akkor sem, ha kiépülne hozzá az álom infrastruktúra.
en.wikipedia.org/wiki/T-54/T-55_Operators_and_variantsHungary
T-55AM was a 1980's modernization of the basic T-55 tank, which added a laser rangefinder, mounted over the barrel, inside a large rectangular armoured box. The T-55AM tank received better main weapon stabilization and sights, as well cast steel add-on armour blocks on the turret front-sides area (known as the "horse-shoes" or the "Brezhnev's eyebrow" armour). T-55AM tanks were withdrawn from service during the early years of the 2000s (decade), some scrapped, some mothballed, leaving only a handful of T-72B and T-72M vehicles in active Hungarian army service.
Nálunk van a belorusz importosból 1A40 lézertávmérős.T - 72B ( 184 , 1985) - a modernizált változata a T - 72A egy sor irányított fegyverek 9K120 " Svir " ERA "Kapcsolat" V -84 motor és <b></b> , 2A46 pisztoly helyett pisztoly -launcher 2A46M .Code:MSA 1A40
Type 10-k akcióban:
![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..