Terminator
Elolvastam a cikket, és szomorú vagyok amiatt, hogy a Mi-171 nem szerepel a lehetőségek között. Szerintem eléggé buta dolog a kormányzat részéről, hogy az orosz vasat nem veszik figyelembe!
Terminator
Elolvastam a cikket, és szomorú vagyok amiatt, hogy a Mi-171 nem szerepel a lehetőségek között. Szerintem eléggé buta dolog a kormányzat részéről, hogy az orosz vasat nem veszik figyelembe!
emel
Ha tényleg az a helyzet amit írsz, akkor a HM vezetése elkezdhet kiugrálni az ablakon.
Már ha lesz tender. Tapasztalataim szerint semmivel sem olcsóbb a közbeszerzés - sőt, inkább - és rendkívül meg tudja hosszabbítani a beszerzési folyamatot, helik esetében akár évekkel. Ennek a következményeit ismerjük. Ugye elég sok pénzről van szó, a lobbik pedig nem fogják hagyni magukat. Megtámadás a Közbeszerzési Döntőbizottságnál, aztán bíróság elé is kerülhet az ügy .. Szóval rétestészta. És ezt bizony a politikusok is tudják ám.A tender kiírása a választások miatt lett elhalasztva, a választások után meg bármi megtörténhet. Pillanatnyi politikai érdektől függően.

Bár ha azt nézzük, Dél-Korea is keleten van 
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..